Tags

, , , , , , , , , , ,

…annyi minden van, megint csak kapkodja a fejét és mire kicsit leülne és szusszanna, azt veszi észre, már mindjárt vége ennek a hónapnak is.

És bizony csudi dolgok zajlanak szeptemberben is (eddig legalábbis).

20130907_122310

Volt ugye hó elején még egy kis magyarországi élménykupac, (bloggerbarátságos találkozásos, dödölleevészetes, felújításos) aztán a visszautazás alkalmából 1,5 napot svájci kirándulásos, de amióta ködösben vannak, azóta sem bírtak unatkozni.

 

20130914_125029

Jaj hát kérem szépen, legjobban a pénteki eperszedés hozta meg a hangulatát, mert ki hallott már ilyen dolgot fürdeni strand után epret szedni Angliában szeptember 20-án? (Annak mondjuk könnyű, akinek saját kertje/termőepre van, de a pornépnek, aki csak szedd magad akciókra járhatnak, vagy piacos/boltos eper jut, azoknak bizony egy ilyen szeptembervégi eperkupac akkora örömet tud okozni, hogy azt le sem lehet ide írni, NAGYOT!! :))

 

 

pyo

 

És sikerült a környék mocsaras  csudiszép vidékét is felfedezni, akkora őzlábgombákkal találkoztak, hogy szinte sír a Zura meg a lány is, hogy nem kosárral indultak útnak (na, majd legközelebb, jövőre) :)

De még van egy hét szeptemberből, még nem búcsúzik tőle, csak egyszerűen mindig meglepődik, hogy mennyire gyorsan mennek ezek a napok (hónapok).

 

rvc

 

 

Advertisements