Tags

, , ,

Az ember hall, lát olyan dolgokat, amikre úgy gondol, ezek soha nem történnek, nem történhetnek meg vele, mert ezek a dolgok, csak másokkal eshetnek meg.

Aztán egy napon arra eszmél, ő sem kivétel, nála is előfordul a családban mindenféle fránya betegség, elhalálozás, meddőség, öngyilkosság, válás, ármánykodás és balesetek. Az élet ilyen, senkit sem kímél ezektől, mert akkor túl egyszerű lenne az élet.

Viszont hálat ad a SORSNAK, hogy ha már egyszer velük is megtörént, akkor pont úgy történt, ahogy… mert sülhetett volna el sokkal rosszabbul is. Na, ebbe belegondolni sem mer.

És igen, búcsúzni csak szépen lehet, Saab a lehetű legcsodálatosabban búcsúzott tőlük, méghozzá úgy, hogy megmentette hármojuk életét azon a csütörtöki napon (sőt talán többekét is).

Történt, hogy vidám hangulatban indultak útnak, Stonehenge felé, mert vendéglányok vágytak oda és miért is ne néznék meg? Nincs igazán messze, vitt már arra sok vendéget, hát ezen a csudi, júliusi reggelen is célba vették a köveket. Aztán kicsit átrendeződött a napi programjuk egy körforgalomnál. Rendesen beálltak a sor legvégére, de a következő pillanatban már ott figyelt egy Ford Transit a hátsó ablakban, a szó legszorosabb értelmében. De úgy is lehet fogalmazni, hogy becsapódott, beléjük csapódott.

Eléggé megviselte a lányt az eset, mert még sosem volt autóbalesteben részre, főleg úgy, hogy lett volna 2 utasa, akikért felel.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy masszív autójuk összegyűrődött ugyan nagyon, viszont az utasoknak és a lánynak semmi baja nem lett (leszámítva a sokkos élményt és azt, hogy azóta, utasként is mindig hátranéz, hogy a mögéjük érkező autó merre jár, pedig lassan 3 hete történt).

Vendéglányok viszont küldetésként élték meg ezt a balesetet és próbálják a lánnyal is elfogadtatni a tényt, hogy ez azért történt így, hogy az előttük lévő kis pici Kia Picanto utasait megmentsék a sokkal csúnyább balesettől (mert gondolj bele, mi lett volna azokkal, ha az a ford nem a saabba csapódik bele, hanem a sokkal kisebb, sokkal törékenyebb kiaba?!)

Bármiért is kellett ennek megtörténnie a Saab jelesre vizsgázott, életet mentett, még ha az életmentésben saját maga el is vérzett.

Búcsúzni csak szépen lehet, ezért itt nem lesz összeroncsolódott fotó az AUTÓRÓL, de elképzelheti T.Olvasó, hogy elég rendesen összecsúszott  a hátulja ebben a fránya balesetben (tényleg nem érdemes belegondolni, hogy egy kisebb autóval mi lett volna ilyen ütközés után…)

SAABocska, köszönjük a sok vidám percet, iszonyatosan sok mérföldet, amit a Zura meg a lány veled tölhetett. Köszönjük mindazt, amit tettél értük az elmúlt években és legfőképpen azt, hogy utolsó pillanatig vigyáztál az utasokra!

Béke poraidra!

saab

Advertisements