Tags

, , , , , ,

Nem is érti, még csak most érkeztek a vendéglányok és már a bőröndöket próbálják összecsukni a vasárnapi indulás előtt.

Jöttek-mentek-élményeket szereztek, nem keveset. Amit tudtak megmutattak vendéglányoknak, még olyat is, átéltek közösen, amit nem biztos, hogy akartak volna (de erről majd máskor) és úgy érzi, egészen jól, tartalmasan telt ez a 3 hét.

Mindegyik programjuk érdekes és jó volt, de talán a legjobb az volt, hogy második londoni kirándulásuk alkalmából pont részesei lehettek kicsit a történelemnek.

 

20130723_112921

Igen, ott voltak a trónörökös születésének tiszteletére leadott ágyúlövéseknél a Tower mellett.

Igen, megnézték, vagy inkább próbálták nézni.

És igen, együtt örültek azokkal, akik örültek ennek az ünnepi pillanatnak, hogy megszületett ez a kiskirálylegényke.

Mert mondjon bárki bármit, azt nem lehet vitatni, hogy Nagy-Britannia nem tartana ott, ahol tart, ha másképp működne, mint ahogy működik.

És azt is érzékelheti T. Olvasó, hogy itt a ködösben bizony még vannak dolgok, amik nem kicsit rántják össze az embereket, hogy utcára vonulva együtt örüljenek és ünnepeljenek.

Sokan tanulhatnának az itteni hagyománytisztelő létből, mert vissza lehet nézni az elmúlt évek eseményeit, mennyi pluszt adott az embereknek ez a mások által puccparádének, plusz felhajtásnak, pénzkidobásnak nevezett ünnepi forgatag.

Esküvő, születésnap, évforduló, gyermekszületés, ez mind része egy-egy család életének és nagyban játszva ez része egy egész ország életének is, ami élhetővé teszi a minennapokat és színesebbé a szürkeséget. Örülni jó, és együtt ünnepelni idegenekkel egymásra mosolyogva meg mégjobb!!

 

 

 

Advertisements