Tags

, , , , , , ,

…hogy az idei nyár egy keddi napra esett…

Mertmivel ma eleve szombat volt!

Máskülönben meg, volt már halom szép nyári nap itt az egyáltalán nem ködösben. Bizony! Ahogy korábban is láthattuk, májusban is szép számban volt a napos napok száma (ha máskor nem is, de az első 8 napban mindenképpen) és júniusban sem volt kevés. Még akkor sem, ha néha esett, néha felhős is volt, de a hőmérő csak úgy nem fut fel 19-25 fokra az autóban, ha nem süt a nap és folyton esik heheh.

 

juniusivegyes

vicces, hogy szinte majdnem minden nap, ugyanakkor kerültek az autó közelébe…

 

Na, de nem is a júniusi időjáráson akartunk itt elmélázni, hanem konkrétan a main.

Hát ez is valami mesés volt!

Ez különösen jól jött,  hogy ma is ilyen szép idő volt, mert mostanra fogyott ki a szufla, a végső ráncok kivasalásában és kezdtek kicsit megroggyanni idegileg és fizikailag is. Így erre a hétvégére azt tervezték, ha esik, ha fúj, ha színes kisgyerekek potyognak az égből, akkor sem lesz csavarhúzás, lapraszerelet szerkezet szerelés, semmi lakásbizbaszozás!! Simán szombat lesz, alvással, laza reggellel délelőttel és esetleg egy kis városlátogatással. Már csak azért is, mert ez az utolsó közös hétvégéjük kettesben augusztus közepéig.

Sikerült nem szerelni, kicsit sem, főleg, hogy az, amit még nem szereltek össze, az még nincs is a lakásban, így nem volt nehéz betartani. Aztán ott van az is, hogy ha már ennyire kéklett a reggel, hát elindultak gyalog a városba.

Először le a partra, aztán ott kicsit nézelődtek, majd a parton szépen el a hídhoz, és onnét egy kis kitérővel a városközpontba. Nagyjából olyan 10-13 kilométert sétáltak befelé és persze a jutalomsüti sem maradhatott el. Visszafelé azért fogtak egy buszt maguknak. :)

Nem tud mást mondani, csudijó volt ez a nap is!

 

https://picasaweb.google.com/117555834705707822182/SoSummer#

Album nyílik :)

 

 

 

Advertisements