Tags

, , , , , , ,

Búcsúzni kell, ami rossz is, meg jó is.

De mint tudjuk, ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik és ez most pont így van velük is…

Szóval a helyzet az, hogy új élet vár rájuk, búcsút intenek Béka-laknak.

Még visszavan a nagy menet, a végső pár nap, az őrültek hajszája, de mivel ma már a másik ajtó kinyílt a varázskulccsal, hát nincs visszaút. És az, hogy egy béka fogadta az egyik szobában, csak jót jelenthet :)

20130430_153319

 

Jó lesz ez, tudja ezt a lány is, csak most még kicsit barátkoznia kell a gondolattal, hogy hamarosan máshol áll majd az ágy (most jelen pillanatban a falnak támasztva), amire lehahajtják fejüket.

Nem lesz a napsütötte conservatory, ahova kiülhet melegedni vagy figyelni a kerti apróvadat, fotómasinkával lövöldözve rájuk.

20130429_171648

 

A szomszédok is újak lesznek, meg az egész környék, és mindentől kicsit távolabb lesz majd, és a 400 lépésre lévő bevásárlóközpont sem lesz ott.

A környék viszont zöldebb lesz, már egészen kevés lépés után és ott lesz a közelben a part is, ahova talán egyszer végre majd kocogva mennek vagy bringát tekerve.

 

20130430_181852

 

Kétszerannyi esélye lesz lezuhanni a lépcsőn, mert megduplázódott a lépcsőfokok száma, de kétszerannyi energiát is égetnek majd el a fel-, és lemászkák (figyelsz Macs !?!).

 

20130430_152613

 

Új élménykupacok állnak sorban az ajtó előtt, csak ki kell nyitni és beengedni.

Így hát elbúcsúznak most a kisvárostól is, ami az elmúlt 2,5 évben az otthonuk volt.

Amúgy meg, ott az otthon, ahol a szív.

A lány fordításában pedig úgy, ahol a szív és a hűtőmágnesek, és azok már nem itt vannak, üres a hűtő ajtaja, vakítóan fehér…

 

huto

 

Advertisements