Tags

, , , ,

Nem olyan régen rádöbbent, hogy mindjárt bezár a legkedvencebb (hír)olvasója a google.com/reader. Igaz, mostanában nem jut annyi ideje használni amúgy sem, de azért kicsit szomorúsággal töltötte el, mert ott meg tudta nézni azokat a bejegyzéseket is, amiket amúgy meg nem (pl. blogspot.com oldallal lakásban lévő összes szerkezet harcban áll).

Mindenféle megoldáson gondolkodott már, viszont outlookba semmiképpen sem akarta betenni a levelek közé a feed csatlakozást, valahogy arra nem vitte rá a lélek. Más opciót is talált, de az sem ízlett..

Egy ideje már használja a wordpress.com- reader funkcióját, de eddig valahogy mindig azt hitte, hogy csak wp blogokra működik. Most véletlenül klikkelt ide és oda is és azt vette észre, hogy talán lesz megoldás a meghaldokló google olvasó helyett is.

Ezt látta, amitől felvillant szeme:

“Google Reader users: Import your Google Reader subscriptions directly”

Több se kellett, nyomta és már meg is van vele, szépen egy helyen látja egymás alatt az összes kedvenc blogjának frissülését. Egy hiba azért van vele, sajnos nem teljes bejegyzéseket lát, de legalább valamennyire egyben van megint minden.

Aztán majd még ez alakulhat.

Gondolta szól, ha esetleg valaki más is gyászolni készül a google reader alkalmazást, ajánlja figyelmébe ezt a wp funkicót (bár még teszteli, de pozitívnak tűnik eddig).

Advertisements