Tags

, ,

Nem tudja, egyszerűen nem megy ez neki… Próbálta, néha összejön, de leginkább nem… Valahogy őt nem szereti a blogspot.com, vagy ő nem szereti?! Mindegy, a lényeg, hogy van pár blog, amit olvas (readerben) de hozzászólni nem tud, csak néha nagy ritkán, mert valahogy nem barátok ők ketten a blogspot meg a lány. Sőt még a gépe is lefagy, ha véletlenül nem readerben olvassa, hanem felmerészkedik a blogok oldalára.

Ki érti ezt?!

Pedig úgy hozzászólt volna ide is meg oda is (most csak két példa, lenne több is, de nem akarja itt kiteregeni, mit is mondana)

-pl, hogy az itteni kórházban, ahol egyszer járt, akkor is csak véletlenül, valamit intézni..na szóval itt a kórházban olyan érzése volt, mintha egy bevásárlóközpontba tévedt volna be/el. WH Smith, meg Marks and Spencer, közért és posta, meg burger king is talán (bár erre most már nem emlékszik). Egyszerűen vissza is lépett egy pillanatra, ahogy a főbejáraton bement, mert azt hitte, nem jó helyen jár! Ja és azt is hozzá, hogy jobbulást meg ilyenek!

 

-vagy azt, hogy ő taxiban mindig hátra szokott csak és kizárólag ülni, mert akkor elkerüli pont azokat a dolgokat, amiket felsorolt Csigusza.

 

És még annyi mindent mondana, de azzal, hogy valamiért sem laptopon sem telefonon nem képes rendesen hozzászólni, ezért mostanában már csak csendesen olvas…

 

Advertisements