Tags

, , , , ,

Hát az emberlánya szája néha körbefutja a fejét :)

Ritkán, de jut a lánynak is egy kevéske – 15 másodpercnyi – hírnév, mert mániákus.

Történt az, hogy alkalmanként beküld a helyi BBC–hez  időjárási hangulatjelentőt fotók formájában, mert ugye a lány szívén viseli a helyi időjárást. Tudjuk, ő mellszélességgel kiáll amellett, hogy Anglia igenis nem annyira csúfos időjárásilag, mint azt olyan sokan hangoztatják, vagy gondolják. Mert tényleg nem!! CSak valamiért ezt senki sem akarja elhinni, aki nem itt él, ahol a lány…

Szóval néha beküld 1-1 képet, az adott napi időjárásról, mert mániákus.

És a beküldött képeinek nagy része bekerül a BBC South Today Fb oldalán lévő fotóalbumok egyikébe (pl. február 7., vagy február 2.,  január 16., esetleg január 19-20., meg a január 18…és stb) persze olyan is van, hogy nem.

Persze, nem minden nap küld képet, mert azért annyira mégsem mániákus.

Ma olyan szikrázó és verőfényes napsütéses idő volt, hogy természetesen ma is kattintott pár képet a parton. Meg egyet a városban is.

Aztán úgy volt vele, hogy igazából a tengerparti kép nem olyan, hogy azt a BBC fotóalbumba betegyék, még ha az a helyi BBC stúdiója is. Aztán levesgyártás közben végül az utolsó pillanatban csak elküldte azt a képet, ami délelőtt óta a lelkét is melengette. Tudni kell, a műsor fél 7-kor kezdődik, a lány pedig 3/4 6-kor döntött úgy, hogy emailez.

febr14

És vacsora közben bizony a leves majdnem félrenyelődött, mert a mai időjárásos képek között ott volt a lány bálintnapos fotója is és még a nevét is teljesen jól ejtette Sally Taylor  az esti hírek végén (bár igazából ez valamennyire tudatos is volt, hogy rövidebb nevét használja, mert titkon abban reménykedett, ha egyszer bekerül a fotója a műsorba, akkor ne legyen gond a hosszú és kiejthetetlen névvel).

Na, de rövidre zárva a szót, a lényeg az, 2011 (naptáras élmény) 2012 (NL) után idén is megvolt a 15 másodpercnyi hírnév –élmény. Ez akkor idénre letudva :)

20130214_185149

 

 

 

A kép eredetije pedig instagramon megtalálható, ha T. Olvasót érdekelné :)

Advertisements