Tags

, , , , , , , ,

A lány se nem kávé, se nem tea. Sőt süteményből is inkább a sós, vagy tölcsérostya üresen. Jó, nem veti meg az édeset sem, mert néha bizony nincs sós, csak édes. De hát az élet édes, vagy nem!?

Bár tény, hogy Macsek megjegyzete, vagy talán Murok Marci, vagy együtt közösen mondták, hogy …mit is?! Valamit a fotók és falatok közti megtett távolságról mondtak viccesen ők fb-n a lánynak :) hihi.

Igen, a Zura meg a lány szeretnek enni, de leginkább szeretnek finomakat enni, meg felfedezni és ezt meg is osztani, hol foursquare, hol fb, hol simán twitteren. Mert amit ők kipróbálnak és úgy gondolják, hogy jó és esetleg érdemes másnak is kipróbálni, hogy legyen élmény és emlék és jó érzés, meg finom íz…

NL sorokban meg más blogokon is olvasta már többször is azt, hogy Angliában nem lehet jó süteményt enni. Sőt azt is olvasta, hogy olyan hely sincs, ahova be lehet ülni és enni, merengeni, sőt kellemesen ellenni.

Hát…csak itt a környéken, meg a távolban, meg csak így hirtelen 1,5 éves foursquare check-in alapján 26 különböző süteményes helyet tudott listázni (magyarul cukrászdát vagy kávézót).

Kevés-e ez?! Tekintve azt, hogy nem mindig és mindenhol és minden alkalommal nyomkodja a telcsijét élményre éhesen, mert inkább sütit tol az arcába..

sutis

Advertisements