Tags

, ,

Az úgy kezdődött, hogy fogta a receptet, elolvasta és megállapította, alig van a hozzávalókból bármi is otthon (elmenni meg már nem szeretett volna sehova).

Így hát kicsit átalakította a receptet.

2 fej lilahagyma

2 csokor zöldhagyma

fűszer (ízlés szerint ez-az, meg amaz)

bacon (3 szelet)

csirkemell (tálcányi)

feta (egy csomag)

sajt (ami volt éppen megbontva, annyi, amennyi lereszelve)

Egy üvegtál aljára lefektette a baconcsíkokat, rátette a sózott, borsozott csirkemellet és megszórta összetört fetával meg még szerecsendióval, zöldfűszerrel.

Ennek tetejére öntötte a felkarikázott hagymakupacot és egy pohárka vizet is löttyintett alá.

Fóliával lefedte és forró sütőbe tette legalább 40percre.

Közben megpucolt és felcsíkozott egy zacskó paszternákot. A darabkákat fűszeres olajban megfürdette és alufóliára öntötte majd azt is betette a sütőbe.

Egy idő után levette a húsról a fóliát ráöntötte a reszelt sajtot és felcsavarta a hőt, hogy piruljon, aminek kell.

A paszternáknak is arra volt még pont szüksége, hogy kicsit piruljon és már kész is volt a vacsora.

JÓ is az, ha az ember talál valami receptet…főleg, ha kicsit sem követi az utasításokat :)

ø;