Tags

, , , , , , , ,

Már jó régen felírta magának a naptárba, ha egyszer Londonban jár, akkor feltétlenül nézzen utána egy fura hírnek, amit az interneten olvasott.

Igazából nem is hír, csak érdekesség.

A neten mondjuk egyértelműen leírják, hogy miért is minek, meg hogyan, de azért szerette volna a saját szemével is látni a dolgokat.

Nyáron többször is járta London utcáit, de valahogy nem jutott el oda, meg nem is jutott eszébe. Most is csak véletlenül került elő a naptárbejegyzés, amiben ennyi volt bevésve, még valamelyik tavaszi hét egyik napjára:

23-24 Leinster Gardens, London, W2.

Először nem is tudta, mikor a címet nézte, hogy mi is ez, de végül beugrott neki, hogy a fake house.. És mivel hétfőn londoni randija volt, ezért úgy döntött, ráveszi randialanyát, hogy keressék fel a helyet.

Sajnos nem tudott nagyon fotózni, mert esett az eső, meg nem akarta feltartani a programot, de azért 1-2 képet így is sikerült kistelefonjával kattintania. Megfogadta, hogy ide majd visszamennek, hogy több képet tudjon gyártani. Úgy is mindig, mindenhova legalább egyszer visszamennek …

20121008_123634

Az ajtó, amin se kilincs, de még postaládanyílás sincs, ami alapvetően itt Angliában eléggé része az ajtónak (mármint a postaláda az ajtón).

 

20121008_123827

Alulról felnézve az emeletekre, látszik, hogy az ablakok nem függönnyel vannak takarva…

 

20121008_124115

Itt látszik a Porchester Terrace  felől nézve, hogy van kitámasztva a két ház, ami között van a fake house homlokzata.

20121008_124124

Porchester Terrace egyik kapuján bekukucskálva látszik, hogy nincs ház ott, ahol az a fal van.

Amúgy, ha az ember rákeres a neten, egészen sok helyen írnak róla.

Wiki is, Golondon, Underground History is… és stb.

Jó ez az internet, mikre nem bukkan az emberlánya és az is jó, hogy megteheti, hogy utána is járjon ezeknek a csudi dolgoknak :)

 

 

Advertisements