Tags

, , , , , , , , , ,

Mint ahogy ezt már tudja T.Olvasó a Zura meg a lány folyton valahova visszatérnek. Nem beszélve arról, hogy nyaralások alkalmából is képesek pontosan ugyanabba a szállodába is, nemcsak ugyanabba a városba elmenni… Hát, mindenkinek vannak furaságai :)

a hátteret nézd, a háááátteret :)

Most hétvégén is visszatértek Seaton városába, hogy kicsit villamosozzanak még egyet ezen a napfényes őszi szombaton.

Napijegyet vettek, amivel korlátlan utazásra voltak jogosultak a villamosokon. Így először elmentek egyik végállomástól a másikig, aztán ott süteményeztek, mi mást is csináltak volna kicsivel déli 12 óra után.

Utána visszavillamosoztak a tengerpartra, kicsit sétáltak és nézelődtek, majd megint villamosoztak egy sort és sétáltak egyet Colyton utcáin is, majd fogtak egy újabb villamost…

seaton-042

Arról félúton leszálltak és sétáltak egyet Colyfordban is. Végül pedig a leginkább vágyott villamossal jutottak vissza a végállomásra. Így mindegyik szerelvényt kipróbálták, ami aznap üzembe volt helyezve.

Ennyi, nem nagy szám, de igazán jóóó kis móka volt ez megint. Főleg azért, mert a múltkori ilyen villamosozáshoz képest az időjárás sokkal, de sokkal kedvezőbb volt most! :)

seaton-030

Visszapillantó alatt vannak képek a mostani kirándulásról, ha érdekli T.Olvasót :)

 

Advertisements