Tags

, , , , , ,

Igazából még most is kicsit hihetetlen számára, pedig már múlt idő, már átélték és elmúlt, de akkor is kicsit hihetetlen, hogy az utolsó pillanatban úgy alakult, hogy elmehettek a XXX. Nyári Olimpiai Játékokra.

Olimpia2012 051

Egy ideig a már nem 14,5 éves nézegette a jegyeket, de nem sikerült egyik versenyre sem bejutni. Végül 1,5 hete a lány is ránézett az oldalra és feldobott neki néhány lehetőséget.

Mivel nem nagyon volt sok választási lehetősége, pár nap és pár verseny között válogathatott, olyanra esett a választása, amit az Olimpiai Park területén játszanak. Tudta, hogy magyar érdekeltségű játékra nem juthatnak be, mert ahhoz későn kezdte keresgélni, de az olimpiai hangulat miatt mindenképpen szeretett volna eljutni a parkba.

Olimpia2012 076

Igazából nem volt tervben, hogy felmenjenek a játékokra, de végül is nem bánta meg, hogy azon a pénteken ráklikkelt a megvesz gombra!!!

Csudi egy hangulat, csudi élmény, visszahozhatatlan és talán megismételhetetlen. Ilyen közel még sosem éltek/laktak egy Olimpiához sem, és talán nem is fognak, szóval így utólag elmondhatja, hiba lett volna nem megvenni a jegyeket.

Szóval kerek egész volt ez az idei olimpiai év nekik, mert élőben látták a lángot (többször is). Baráti társasággal megnézték péntek este/éjjel a megnyitót (csak a tévéből). Szombaton pedig elindultak, hogy megnézzék a Brazília – Horvátország, illetve a Dánia – Svédország női kézilabda-mérkőzést.

Olimpia2012 100

Szerencséjük volt az idővel, induláskor 7ágra sütött a nap, bár fent az Olimpiai Park területén már inkább felhős, borult volt az ég, de pont jó volt arra, hogy ott sétálgassanak.

Hogy milyen volt?

Olimpia2012 120

A tömeg nem is volt olyan nagy, mint amire számítottak, a jegy nem is volt olyan drága, mint amilyennek hitték, a rendőri/katonai jelenlét nagy volt és a hangulat az pont olyan remek és emlékezetes volt, mint amire vágytak!!!

A mérkőzés izgalmas és feszített volt, jókat sikítottak és kiabáltak a tömeggel.

Először a horvátoknak, később pedig a svédeknek szorítottak, de sajnos mindkét mérkőzést azok veszítették, akiknek drukkoltak. Hát ez van.

Olimpia2012 317

Ui…Tudni érdemes, hogy a megrendelt jegyek 20 pénzbe kerültek, amiben 1-9 zónás korlátlan, londoni tömegközlekedés is volt, tehát igazán nem lehet azt mondani, hogy drága volt a jegy az Olimpiára!

Ui2…ha egyszer T. Olvasó közelébe költözik az Olimpia, akkor érdemes részese lenni az élménynek!!

 

Advertisements