Tags

, , , , ,

Nem több, 7 másodperc az egész, de akkor is megéri, nagyon megéri ott lenni arra a 7 másodpercre is…

Na jó, talán kicsivel több, ameddig elfut előttük a lángot vivő, csak ennyi jár nekik a sorban, hogy lássák, hogy részesei legyenek a 2012-es év eseményeinek :)

juli14

Ma a másik irányba kellet kicsit vonatozniuk (10 percet), hogy lássák a lángot. Azért is indultak neki, mert ugye szerdán a Zura nem látta, és neki is jár ennyi szórakozás, nem csak mindig a munka :)

Ma nem voltak annyira szerencsések az időjárással, mert elég rendesen esőzött többször is napközben és a láng érkezését is siratta az ég, de fel voltak szerelkezve rendesen az eső ellen. Másokat sem nagyon zavart az eső, hiszen mit nekik esőcsepegés, ha itt az olimpiai láng.

Nagyon jó volt a hangulat, a rendőrök csinálták rendesen a műsort. Olyan hangzavart keltettek, hogy alig bírta az emberlánya követni, hogy most mi is van pontosan. Hergelték és sikongatásra buzdították a népet.

Amikor beérkezett a kikötőbe a komp, amivel jött a láng Isle of Wight szigetéről, akkor a rendőrsípok mellé még hajókürt is párosult és a városban beljebb meg a harangok kongtak..

Szóval volt hangzavar nem kicsit (a bulibuszokról szóló zenéről nem is beszélve).

Nagyon jóó volt, igazából ezt átélni kell, mert megérteni csak úgy lehet…

csinálták a fesztivált a rendőrök, nagyon ott voltak , füttyögtek, hergelték a népet (jó értelemben) :) királylányos érzés volt :)

 

Advertisements