Tags

, , , , , , ,

Mivel itt volt ez a 100. évfordulója a Titanic indulásának és elsüllyedésének, az összes csatorna valamilyen formában megemlékezett róla. Ami jó, csak valahol nyomasztó is…

Volt Catherine Zeta Jones féle film is valamelyik csatornán, persze a lány megnézte és jót bőgött ezen is, hiába látta ezt is már évekkel ezelőtt még otthon. Tiszta szentimentális már… (Titanic – 1996)

Aztán volt még egy érdekes dokumentumfilm is, bár ez nem a Titanic körül forgott, hanem a januárban elsüllyedt Costa Concordia-t mutatta be, meg.

Néha elgondolkodik a lány, hogy felesleges ennyit fotózni (videózni, bár azt nem is csinálja) de bizonyos esetekben meg ugye történelmi pillanat lesz megörökítve a kamerával.

Mint például ezen a januári tengeri kirándulásnak induló hajókázáson készült családi emlékalbumokba tervezett videókon is, amit a Channel 4 csatorna dokumentumfilmesített.

Nagy valószínűséggel nem UK területen a T. Olvasó nem tudja megnyitni az alábbi linket, de érdemes esetleg a youtube videói között rákeresni, (pl. itt egy próba) mert érdekes egy műsor volt ez is. A lány alapvetően a kapitányt azonnali fejbelövéssel büntetné, és akkor még szépen fogalmazott, pl. ezért.

-menjen vissza és jelentsen, mennyi ember van még a hajón – mondják a már mentőcsónakban ülő kapitánynak, mire ő visszakérdez:

-tisztába van azzal, hogy milyen sötét van ott?!

BAZZZZZ, mi mást érdemelne az ilyen ember?!

Vagy esetleg még itt vannak erről videók.

 

Advertisements