Tags

, , , , , ,

Murok Marci megjegyezte délelőtt egyik virágos fényképére a lánynak,

“hihetetlen, hogy nálatok már ilyen idö van;)”

És erről az jutott eszébe a lánynak, hogy igazából a ködösben időjárástól függetlenül színes az élet!  (mert arra gondolt, hogy a nárciszok virágzásával összehozta a szép időt Murok Marci, ugye?)

De tényleg! Bár az is igaz, hogy az idei időjárás kegyes volt a szigetlakókhoz, mert igazából tél nem volt idén (havazás 1x volt itt).

Viszont annál több szín volt már most így március elejéig…

Gondoljuk, mindenki arra gondol, hogy Anglia a szürke, esős és szomorú, meg ködös ország, hát nem!

Kicsit sem olyan.

Színes, miden évszakban, szinte mindig van valami szín.

Ott kezdődik, hogy ha más szín nincs, akkor van a zöld minden mennyiségben, télen, nyáron, tavasszal és még ősszel is és akkor a naplementés aranyat ne is említsük, meg a tenger kékes-zöldes színét és az ég kékjét (hát az valami csudi szép tud lenni).

colours-007

Aztán ha véletlenül havazik, akkor ugye fehér is van.

febr09 (1)

De a zölden és a fehéren kívül még annyi, de annyi szín van itt egész évben, csak na!

Persze szürke is, mert ha elbújik a nap a felhők mögé, akkor bizony szürkeség van, de alapvetően a többi szín van fölényben!

Hehe, pont ma nem volt kegyes az ég és a szürke dominált, de annak ellenére annyi más szín is fotómasinka elé mászott, hogy csak na…

Tessék megnézni a kép alatt (bár jelen pillanatban csak a tegnapi és a mai színek vannak benne, de lehet, hogy lesz benne frissítés is egyszer).

colours-034

Alapvetően a lány nagyon hiányolja a tavaszi kiszínesedést, amit otthon megszokott. Azt a fajtát, amikor egyik nap még csúnya, szürke, latyakos és szomorú az élet odakint, aztán másnap reggel arra lesz figyelmes a járókelő, hogy jéééé nyílnak a virágok, virágoznak a fák és megelevenedik a természet. Aztán meg ősszel szépen elbarnulva elbúcsúzik a természet… Oh az de szép!!

Itt ez ebben a formában nincs meg, mert mindig van valami szín, ami jó, nagyon jó, de a lánynak azért hiányzik az a tavaszi-tavasziasodás!

T. Olvasónál mikor kezd színbe öltözni a természet, a város? Vagy egész évben szép vegyes??

 

Advertisements