Tags

, , ,

Az élet zajlik, nem kicsit, annyi minden volt a héten is, hogy csak kapkodta a fejét.

Ide futott, oda futott, ügyet intézett, jelmezek után szaladgált. Mert Murphy törvénye mindig beigazolódik. Évközben annyi csudi szép kisrucit lát, hogy alig győzi magát lebeszélni “ennyiért megveszem valakinek jó lesz  majd talán” –vásárlásról. Bezzeg, amikor meg  kiderül, hogy kéne valakinek valami, akkor vagy nincs vagy csak az utolsó pillanatban jut hozzá és a postázás, időre (farsangi dátumra) odaérkezés kérdéses. Nagyon szívesen segít, de kéretik időben tudomására hozni, hogy mit kéne venni, beszerezni, felkutatni, mert csak akkor tudja esetlegesen megoldani a dolgokat :) Bár tény, hogy így nagyobb kihívás és sikerélmény, ha megoldja.

Aztán volt egy kis közúti élménye is, az anyósülésről nézte végig, a sofőr apró bakiját (nem, nem a Zura volt a sofőr, ő csak azon kacagott este, hogy még jó, hogy semmi bajotok nem lett, most üres lakásba értem volna haza, ki tudja, hol kellett volna keresselek!?!- ismerjük a groteszk humorát hehe).

És csudi vidám volt, mert végre megkapta a jelvényét, amire régóta várt (nem, nem a 4sq-től). Aztán a charity-ben meg azon viccelődtek, jó, hogy adjuk, mert most megint közel 3 hétig nem is jössz felénk… Hát ilyen az élet nem teljesíthet mindig szolgálatot, néha kell mást is csinálni, mint segíteni :)

A héten két olyan sütit is legyártott, amit csak faltak be a Zurával, vissza kéne fogni magukat, mert akkor feleslegesen jár ugrabura zumbára, ha ilyenek zabbantanak. Az egyik receptet fel is tette a Gastroglobe gyűjtőjére, a másikat meg Kotorborka ajánlotta neki és megtalálható a recepteszter blogon.

it needs some custard or jam....  egy kis öntet kellett volna hozzá :) az ötletet innét loptam: http://recepteszter.blogspot.com/2010/10/kakaos-bogres-suti.html

És végre 10 napos késéssel 2.szerencsefia kisbabája is előbújt a rejtekhelyéről…

Tiszta akciódús hét áll mögötte…

 

Advertisements