Tags

, , , , , , , , , ,

Panaszra nem lehet oka, a január igazából egész jó hónap volt, így első ránézésre…

Másodikra lehet, hogy nem, de az élet már csak olyan, amilyen és a dal is azt mondja “always look on the bright side of life…” szóval nézzük csak a naposabbik oldalát.

És az igazat megvallva, január egészen napos volt, legalábbis időjárásügyileg mindenképpen, aki mást mond erről, az nézze meg a lenti fotókhoz tartozó albumokat vagy az időjárás blogot.

Nem is tétlenkedtek sokat, amikor csak lehetőségük úgy hozta, a hétvégét valamerre csavargással, a friss levegőn próbálták tölteni.

Először is, rögtön az év második napján elkirándultak Poole felé, kicsit andalogtak a napsütésben.

Azután az első hétvégén is jót kirándultak, akkor meg a másik irányba, Portsmouth-ba mentek andalogni. Itt láttak egy igen bátor párt megmártózni a tengerben. Mert ok, hogy napsütés volt, de a strandidő még odébb van azért (a lány szerint mindenképpen).

A második hétvégén, megint csak napsütésben (milyen unalmas egy hónap ez a január, napsütés meg napsütés) londoni barátaikat látogatták meg és velük átsétáltak kicsit a Kew Gardens csudi növénykéit megnézni és a fák feletti kilátón sétálni, másnap meg a Temze körül lófráltak.

A harmadik hétvége sem volt túl borús, bár akkor már több felhő gyűlt az égen, de így is sikerült nagyon jót sétálni Salisbury utcáin, meg jót falatozni a legkedvencebb cukrászdában, ahol már majdnem olyan finom a krémes, mint otthon…

És a hónap negyedik hétvégéjét pedig ünnepléssel töltötték, illetve részesei próbáltak lenni a sárkány évébe lépésének, Londonban. Kicsit ugyan sokan voltak, taposták egymást a népek, de ez ad valami külön hangulatot az egésznek.

A nap legremekebb kérdését meg egy kedves (valószínűleg olvasni nem tudó) hölgy tette fel a rendezőknek a Trafalgar Square-n:

-megmondaná mi folyik itt?

Kár, hogy a rendezők nem válaszolhatnak így:

-esetleg valami ötlete lenne-e, ha körülnéz?!

The question of the day: What's going on here??? ....the officer gave the proper asnwer :) :) :) ... well I would have asked:  any guess??  A nap kérdése zseinális volt!! Mi zajlik itt??? A rendőr megválaszolta rendesen a kérdést, de éééén azért visszakérdeztem volna a kérdezőtől...szerinted? :) :) 

Szóval, ilyen remek programokkal teltek a hétvégék januárban. Hétköznapok kicsit máshogy, más hangulatban, de pont ettől volt kicsit sem unalmas ennek az új esztendőnek az első hónapja.

A február sem lesz unalmas, már most látja, de erről majd hamarost úgy is beszámol, amikor itt lesz annak az ideje…

Advertisements