Tags

, , ,

Na, úgy néz ki nincs további ismerkedési lehetőség a szomszéddal :)

Míg a Zura meg a lány Richmondban múlatták az időt, addig ügyes (remélhetőleg) szakemberkezek megbarkácsolták a kerítést.

Mondjuk, az érdekes, hogy december közepén történt szélviharos kerítésdőlés után, mi tartott 1 hónapig a helyreállításban, azt nem igazán sejti senki sem.

Az ingatlaniroda többször kiküldött valakit felmérni a terepet (más-más cégtől árajánlat beszerzése céljából), aztán párszor telefonoztak, még karácsony előtti napokban is nagy tanakodás volt, mi is legyen és hogyan.

Végül csütörtökön közölték, hogy szombaton jönnek és meggyártják az új elválasztót.

Mivel, egy 2010 szeptembere óta tologatott és tervezett találkára voltak hivatalosak, a lányék még akkor sem mondták volna le ezt a randit, ha aranykaput ígérnek nekik vagy potyogó kismajmokat az égből…

A kidőlés óta minden nap a hátsó kertkapu lakattalan volt, mivel azt kérte az ügynökség, hogy szabadon tudjanak jönni, felmérni a dolgokat. Így most is azt ajánlotta fel a Zura telefonáláskor a szerelésre érkezőnek, hogy ott be tud jönni vagy esetleg hétköznap jöjjön inkább, amikor valaki itthon tud maradni. (azt főleg nem értették, miért kérdezték az ingatlanosok, hogy a lakásba bejöhetnek-e?! NEM!).

kerites-1

Végül vasárnap este, hazaérkezve a richmondi vendégeskedésből, örömmel látták, hogy a kerítés szép, új és talán még magasabb is az eredetinél. Persze, majd napfényben jobban szemügyre kell venni, meg gyönyörködni benne, de sötétben sokat nem láttak belőle. Csak nagyon örültek, hogy azért azok a malmok őrölnek és előbb vagy utóbb minden a helyére kerül a ház körül.

Már csak az a kérdés, hogy a kutyakaki összeszedésére áthívják-e a szomszédot? heheh, nem túl vicces ez, mert ők inkább macskásak, ha már kisállatról van szó és mivel az elmúlt hónapban az összes alkalommal, amikor kiengedte a szomszéd a kertbe a kiskutyáját, akkor annak az első dolga az volt, hogy a lányék kertjébe átrohanjon és ott termeljen egy kis ezt meg azt a fűben.

Jó, tudják, ez nem jó ötlet, legalábbis nem túl barátkozó szándékú, de azért most ezen erősen elgondolkodnak heheh :)

kerites

 

Advertisements