Tags

, , ,

Alapvetően nem nevezheti rossz évnek a 2011-es esztendőt.

Most nem említi a világban zajló csúnya és rossz dolgokat, sem a szép és jó eseményeket, egyszerűen a saját kis bolygója körüli leltárra gondol, csak olyan dologra, ami a lányhoz tartozik.

Igazából saját életében nagyon sok negatív dolgot nem tud most említeni. Persze, ha kapargatnánk a felszínt, biztos előjönne ez-az, amiért siránkozhatna, de maradjunk csak annyiban, hogy nagyon rossz dolgok nem történtek vele.

Hogy miért is nevezheti jónak ezt az évet? Alapvetően nem is tudja, csomó csupa butaság miatt, például:

-sok vidám utazáson vettek részt és rengeteg élménnyel tértek mindig vissza a szigetre (bár halom útról nem írt beszámolót, sőt még fotókat sem tett fel a világhálóra néhányról, valahogy nem érte utol magát vele, ez már el is marad talán örökre)

-sikerült 15, nem soványka könyvet elolvasnia és még bele is kezdett egybe itt az utolsó napokban, hátha..

-meglepetésére egészen sok fényképét találta érdemesnek arra a freeblog.hu szerkesztősége (ezzel foglalkozó akárkije), hogy a főoldalra tegye 1-1 napra  (ami persze, csak a lánynak fontos, de 25 26 kép (a karácsonyi ráadásul közel 3 napig volt ott) a 12 hónap alatt, azért elég jó arány, azt kell mondani, nem?)

fooldal

-3 fényképe jelenik meg nyomtatásban Légy büszke rá, hogy több mint 5000 pályázott kép közül a Te impozáns fotód bekerült az asztali naptárainkba, amely számos cég és magánszemély 2012-es évébe csempész kellemes pillanatokat.” (mondjuk, ezt még a mai napig nem kapta ugyan meg, bár kifizette a jó kis postaköltséget érte, de még nem volt lehetősége kezében tartani és átérezni ezt az egészet igazából)

-szerzett pár új papírt is, hogy tudásbázisa erősödjön

-végre átalakította a jogosítványát helyi formátumra

-rendszeresen járt sportolni és egészen jól belejött ebbe az ugrabugrába, valamint a falatokra is odafigyelt, hogy egészségesebben táplálkozzon (nem számítva a decembert)

-az előző évekhez képest a mozi- és színházélménye sem csökkent (szerencsére)

-önkéntes munkája is folyamatosan megvan

-mondjuk, kidőlt a kerítésük és most a szomszéd kutyu telekakálja az udvarukat, ami azért rossz :(

-és kapott néhány ellenszenves hozzászólást is az elmúlt évben, az is elég rossz, mert könnyű beszólogatni arctalan hozzászólóként, nem vállalva magunkat (ugye, könnyű??)

-rokonai továbbra sem igazán kapcsolódtak a világhálóra, így ha a lány nem hívja és informálja őket, akkor alapvetően nem tudnak semmit a lány életéről, ez is rossz

-nem kevesebb, mint 7 kedves ismerősének bomlott fel ebben az évben az “örökkön-örökké veled”-je eléggé váratlanul és ez elég elszomorító tény, mert ezzel szemben csak 3-nak kezdődött el

-szomorú, hogy páran eltávoztak az élők sorából az ismerősei közül, viszont érkezett pár vidám, egészséges kislurkó is

Hát ennyi az ő leltárja, bár biztos tudna még írni hozzá pár jót és rosszat is, de legyen ennyi a betűkből erre az évre…

Kíván minden jót, vidámságot, egészséget, sok szépet és jót az érkező esztendőre minden T. Olvasónak.

buek

Ui. ne aggódjon senki a 2012-es esztendő miatt, mert a maják nem azt mondták, hogy véget érnek a dolgok, hanem azt, hogy új időszámítás kezdődik náluk :)

Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa. forrás: wikipedia

 

Ui2….és senki se feledje, az érkező évben ismét lehet énekelni majd, lalalla a sárkány éva, izé, ez a sárkány éve lalalala … :)

Advertisements