Tags

, , , , , , , , ,

A héten sem volt hiány a ráhangolódó pillanatokból, bár az eleje csendes volt, jó kis mozis évfordulós hétfő/kedd volt, a második fele pedig még mozgalmasabbra sikeredett.

Csütörtökön elmentek egy céges karácsonyi buliba, aminek Moulin Rouge volt a témaválasztása és nagyon kellemes estét töltöttek a Zura kollégái társaságában, meg még sok száz idegen körében. Kán-kán meg légtáncos bemutató, dalolás és finom vacsora, ez mind, amit a csütörtök adott nekik.

christmas

A hétvégét pedig kirándulással töltötték részben, meg másik bulis karácsonyozással az önkéntesekkel karöltve.

Szombaton 7ágrasütős, kékeges idő volt,  bár kicsit fagyoskodtak, de azért pont megfelelő volt arra, hogy ismét kikocsizzanak a közeli Mottisfont kertbe, amit már sokszor megtettek az elmúlt években, de karácsony táján talán még nem voltak. Mivel mindig van valami érdekes, művészi alkotás elrejtve itt-ott az udvaron, most sem kellett csalódniuk és sorra megkereshették a furcsa módon elképzelt angyalkákat.

mottisfont-14

Vasárnap sajnos megjött a beígért eső, de volt szerencséjükre pár esőmentes óra is, amikor meg a The Vyne feldíszített szobáit járták körbe, az udvaron meg az elrejtett díszeket keresgélő kölyköcskéket kerülgették.

The Vyne-35

 

Így telnek ezek a karácsony környéki napok, csak semmi unatkozás, mert amikor nincs kültéri program, akkor meg a sütéssel próbálkozik a lány, hol több, hol meg kevesebb sikerrel :)

sut

Advertisements