Tags

, , , , , ,

Nem is igazán érti, hogy ez eddig miért is nem merült fel benne/bennük, hogy egyszer nézzék meg a londoni Winter Wonderland karácsonyi kirakodós-vidámparkos akármit?!

 

WinterWonderland 121

Pár hete jött szóba, hogy fel kéne menni, meg kéne nézni, ha még úgy sem voltak soha. Első alkalommal, végül másfelé tekeregtek el, de végül most vasárnapra beprogramozták magukat, hogy korán kelés, felautózás, leparkolás és még a tömeg előtt odaérés lesz.

Sikerült is nekik időben, még a tömeg előtt megérkezni és kicsit tátani a szájukat, nézelődni, forralt bort/ rumos kakaót inni. Persze, sokkal jobb lett volna az éjszakai (este 4 utáni) sötétben a fényeket látni, de a Zura nem annyira kedveli a tömeget (meg az ilyen vásáros tömeget a lány sem). Így délelőtti mászkálás lett a csoda karácsonyi vásárban. Aztán elmetróztak a Paprika Store (magyar cukrászda, kisbolt, akármi) irányába enni egy pár falat magyaros ezt-azt.

WinterWonderland 127

Igaz a Winter Wonderland területén is volt 2 magyar falatozó, csak így kényelmesebb volt leülve beszélgetni, süteményt majszolni.

A magyar cukrászda után még visszakanyarodtak kürtős kalácsért a karácsonyi vásárba, ahova akkor már nehéz harcok árán jutottak csak be, akkora tömeg volt, de sikerült végül beszerezni azt a kalácsot és elindulni hazafelé (bár akkor már metróra csak egy másik állomásig sétálás után tudtak szállni, ahol már nem volt tömegnyomor).

WinterWonderland 188

 

És hogy a ráhangolódás ne csak hétvégi program legyen, akkor most szépen felöltöznek és elmennek a Zura céges karácsonyi estélyére :)

Advertisements