Tags

, , , , ,

Persze, most megint megkaphatja majd a lány, hogy bicskanyitogató a stílusa, hogy kicsiny hazájához tartozó dolgokat köpköd, de hát az is elég bicskanyitogató, amit most elmesél. Pedig alapból mindig védi, védené mindkét országát ellenszenves emberektől, csak néha kimondja a véleményét a dolgokról. Most is.

Na, de kezdjük az elején.

Ha emlékezik a T. Olvasó, a lány fotói nem kerültek be közönségszavazattal a naptárpályázat nyertes képei közé, viszont a zsűri által 3 kép beválogatásra került egy 2012-es asztali naptárba (Európa). Ami azért jó érzés volt, hogy ha sok ismerőse nincs is, aki szavazatot növelhetett volna a like gombok nyomásával (azokét meg köszöni, akik nyomták), de azért a zsűrinek tetszett pár kép.

Kapott szép gratuláló emailt, meg ki kellett tölteni az adatokat, hogy hova kéri a nyereményét, mert azzal, hogy bekerült az a 3 kép a naptárba, bizony jutalomcsomag is jár neki. De jó dejódejó!

Nos, mint tudjuk, a Zura meg a lány a ködösben él, ami nem Magyarország. A napokban kapott egy emailt a cégtől, aki a naptárakat gyártja, aki szervezte a fotópályázatot:

Szeretném tájékoztatni, hogy a külföldre történő kézbesítés nálunk nem történhet díjmentesen a nyeremények esetében, elnézést, hogy erről csak most tájékoztatjuk.

Így a csomag kézbesítési díját Önnek kell állnia, ami kb. 6000 Ft Anglia esetében. Kérem jelezze, hogy így is kéri e a nyereménycsomag kiszállítását….

Persze, a levélben volt egy opció, hogy amennyiben egy magyarországi címre kipostázhatja a cég, akkor az továbbra is díjmentes…

Nem, a lány nem kicsinyes, ilyet nem agyal, hogy máshoz küldjék a NYEREMÉNYCSOMAGJÁT, fogta és átutalta a megadott bankszámlaszámra a kért összeget!

Érti T. Olvasó: nyereménycsomag :)

És mi lett volna, ha máshoz kéri a csomagot? Ok, a cégnek ingyen van akkor is, mert utána így is meg úgy is a lánynak kerül pénzecskéjébe a továbbpostázás. És még akkor ismerőst is meg kell kérnie, hogy fáradozzon az újracímzéssel meg postára menéssel és stb..

Tehát, ma Magyarországon, egy naptárgyártó és forgalmazó cégnek nincs postaköltség-kerete, amibe beleférjen egyszeri külföldi csomagfeladás 6000 forint értékben?!!?!?

Mellesleg a levélpostai küldemény 5000 grammig 6.000 Ft elsőbbségivel.

no comment…bakkerovics

 

Advertisements