Tags

, , , , , , ,

Gyűűűűjtsünk pontokat, mert megéri!

Igen, a Zura meg a lány lelkes klubtagok és pontgyűjtők, otthon is és itthon is. Ez azt jelenti, hogy van szépen sorban különböző üzletekhez klubkártyájuk, amire minden egyes vásárlás után felkúszik valamilyen formában a jutalompont.

Tesco (ködösbeli): minden font után ad 1 pontot, ez minden száz pont után 1 fontot jelent.

Negyedévente postán érkezik egy helyes kis kuponfüzet, amiben ott figyel az elmúlt 3 hónapban elköltött font után összegyűjtött pont után járó font  :) kupon, ami online és bolti vásárlás esetén is felhasználható. Valamint mindig van még benne pár fontnyi kedvezményes vásárlásra jogosító akciós kupon is (pl. 40 p kedvezményt kapsz, ha veszel tesco pure 2 literes tejet, tesco aloe vera slozipapír vásárlása esetén 1 font kedvezmény jár satöbbi).

tesco

Az összegyűjtött, levásárolható kuponokat általában 1-2 éves lejárati idővel postázzák ki, ami azt jelenti, hogy 2013. április 30-án járna le, amit a napokban kaptak.

Eddig úgy alakult, hogy nem nagyon költötték még el azokat a kuponokat, amiket az elmúlt években kaptak, így sikeresen összeraktak hetvennél több fontot, amit most megdupláznak a karácsonyi akció keretén belül.

Bár meg is négyszerezhetnék, ha vacsorázásra, mindenféle szórakozóhelyi belépőre cserélnék be, de a Zura meg a lány megelégszik csak a duplázással..

Most úgy döntöttek, hogy lenullázzák a kuponok számát, hogy nehogy véletlenül elkallódjon, elfelejtődjön, lejárjon. És ezzel a döntéssel 140 font értékű elektronikus kuponhoz jutottak! Ugye milyen príma dolog ez a pontgyűjtős klubtagságosság? :) Ebből lesz vendégágy!!!

(Tehát: alapvetően ez az ágy így tök ingyen van, mert ugye a kapott fontot érő kuponok az elmúlt években elköltött fontok jutalma, illetve annak most a kétszerese… bár már a lány sem tudja pontosan követni, de a lényeg, 140 font értékű elektronikus kupont kapnak, amiből megveszik az ágyat, tehát nekik a bankkártyájukról nulla forint kerül levonásra, amit akárhogy is nézünk, jóóóóó dolog.)

Van otthon is a legkisebb is számít kártyájuk, bár azt nem sokat használják mostanában,  DM, mindenféle benzinkutas (így lett talán kétezeregyben az első kis digitális fotómasinkája – köszönjük neked Shell :)  )

És itt a ködösben van még egy kártyájuk, az pedig a Nectar pontgyűjtő. Ezt kicsit tágabb értelemben lehet venni, mert gyűjthetik rá a pontot pár üzletben (sainsbury’s, homebase stb.) valamint nagyon sok online vásárlás alkalmával (amazon, e-bay, argos, applestore, debenhams, expedia, bp satöbbi) csak figyelni kell, hogy a nectar.com oldalon keresztül jussanak el az adott online bolt oldalához. A mennyi fontért mennyi pontot itt nem lehet megmondani pontosan, mert mindegyik online üzlet máshogy adja, valamelyik dupla pontot ad minden elköltött font után, valamelyik meg nem…

Ha beállítja az emberlánya a nectarhoz tartozó keresőt is a gépére, akkor bizony minden hónapban plusz x pontot össze lehetne gyűjteni ezzel (nem google, nem használja).

Pluszban vannak mindig mindenféle akciók, extra dupla, tripla pontgyűjtős lehetőségek, kitöltendő kérdőívek, ami után plusz pontot kaphatnak, ha van kedvük és idejük rá. Valamint a sainsbury’s-ben vásárláskor a blokkhoz néha jár a következő vásárláskor duplázzuk a pontodat vagy x font kedvezményt kapsz stb. jóságok is (ilyen van a tesconak is, meg ha saját szatyrot használ az emberlánya, arra is kap mindkét közértben plusz pontokat). Nectarék is küldenek néha kuponfüzetet, kedvezményekkel.

Nectar pontokat elkölteni pedig elég sok helyen lehet (mozi, argos, amazon, stb.) úgy, hogy 500 pontér 2,5 fontot számolhatunk (néha 5 fontot, ha akció van).

Bár a Nectar csak felét adja, mint a tesco, de mivel online vásárlós oldalak is bele vannak fűzve, ezért gyűlik ám a pont és ugye sok fillérkéből lesz a fontocska. A lány jött már egyszer haza egy kis nyugszékkel, amit ezekért a pontokért kapott, sőt már moziban is volt pontlehúzással.

Tehát pontosnak lenni jó dolog, azt lehet mondani! És akkor még nem is beszélt ezen vásárlások bankkártyával való fizetésének pont-mérföldek gyűjteményéről, de ebbe most nem menne bele, mert már így is szédül.

Ja, aki nem érti a fenti kusza sorokat, érdemes a tesco.com vagy a nectar.com oldalra ellátogatva megnézni a lehetőségeket, leírásokat elolvasni stb…

Advertisements