Tags

, , , , ,

Igaz, hogy itt a ködösben már július óta hirdetik a karácsonyi asztalfoglalásokat, és szeptember végétől már az üzletek díszítésének egy része is karácsonyi (meg szellemes, meg pipacsos, meg tűzijátékos volt eddig). Megszokta már, hogy itt korábban van az ünnepre készülődés, de otthon is kezdődött ez október végén, ha jól látta.

Sőt a Harrods már nyár közepén készített karácsonyi szekciót, mondván az átutazó, gazdag keletiek nem jönnek vissza karácsony előtt, ezért már nyáron lehetőséget adnak nekik a pénzköltésre… heheh

júliusi arundeli kirándulásukról egy kép :)

A napokban pedig, ahogy az egyik belga kisvárosban sétáltak láttak egy feldíszített karácsonyfát, amikor csúnya módon benéztek a ház függönytelen ablakán. És tegnap este már az saját utcájukban sétálva is láttak egy karácsonyfát az egyik ablakban. Szóval tényleg közeledik az ünnepi forgatag.

A bevásárlóközpontok meghosszabbított nyitvatartással várják a tömeget. Illetve ezt valószínűleg nem tisztázták rendesen a helyi Hattyúházban, mert a bevásárlóközpont 7-ig nyitva van este, ezt az ajtókra ki is ragasztották, de az üzletek, 5.30-kor bizony lehúzták a rolókat, talán csak a TK-Maxx nem volt bezárva, ahogy tegnap átjöttek az üzletház épületén. Hehe, ezt azért lehet, hogy nem így gondolták a szervezők :)

És közben rájött, hogy Advent első vasárnapja is itt van a hétvégén és lassan díszíteni kellene a lakást és valami ünnepi hangulatot találni magában is…

Hát, amíg ezt a hangulatot megleli, addig itt van egy csudi reklám, ami már hetek óta járja a világot, facebookot és köremailekben is szerepel rendesen…mert valóban jópofa és aranyos és megható, azok az arcok, amiket vágnak benne, nagyon jóra sikeredett!!!

 

 

Advertisements