Tags

, , , , ,

Igen, tudták ők, hogy az a ház és az erkély sem az, ami, de másnap még rendes fényben is visszamentek kicsit körbejárni. Most sem mentek be a ‘házba’, de az udvart és a környéket jól megnézték maguknak. Sőt, megbámulták a sok-sok cicifogdosó népet, de őket is megbámulták rendesen, amikor Moksha-táskát odaakasztották Júlia karjára. Valószínűleg nagyon sok fényképen ott virít majd tásenka, mert a lány akcióját fotózták ezerrel :)

Verona2-3

És látszódott az arcukon, hogy  meglepődnek, hogy a lány bizony elugrik a exponálás előtt Júlia mellei mellől.. Érdekesen néztek, nagyon érdekesen :)

A  falba, a kövek, téglák közé beillesztett levélkéket is megtalálták az erkélytől nem messze, de persze, semmi sem úgy van, ahogy az a filmben volt. Napjuk nagyobbik részében Verona utcáin sétálgattak, ettek, ittak, fagyiztak és mindenféle történelmi látványosságot megszemléltek, ami csak eléjük került az út során. Délután találtak egy helyes éttermet is, de csak vacsorára tervezték a visszatalálást a S.Eutfemia asztalkáihoz. A  lány erősen félt, hogy nem találják meg újra a helyet, de persze, megtalálták és nem volt rossz döntés visszatalálni.

Verona2-36

Kicsit sétáltak még a finom falatok után, de már fáradtak voltak egy kicsit és másnap várta őket párszáz kilométer megint, így elindultak a szállásra. Azt hitték, korán van még, de úgy látszik Olaszországban péntek este 8 után csak és kizárólag éjszakai busz jár, ami persze, ritkán és teljesen más irányba a normál járathoz képest. Azért megtalálták a szálláshoz legközelebbi megállót és nem is kellett sokat gyalogolni már ahhoz, hogy bezuhanjanak az ágyba. Ringatni megint nem kellett őket…

Még fotó a fénykép alatt :)

Verona – majd a wiki megmondja

Rómeó és Júlia – majd a wiki megmondja

 

 

 

Advertisements