Tags

, , , ,

Ugyan még 80 nap van az ünnepig, de már mindenfelé látni a polcokon a díszeket, csomagolókat és finomságokat, meg persze az asztalfoglalási ajánlatokat.

Igaz, még ott foglalja a helyet az októbervégi szellemes ünnep jelmezkupaca is az üzletekben, de azt sem szabad elfelejteni, hogy Arundelben már július végén láttak karácsonyi vacsorára asztalfoglalási felhívást.

Igen, mindenfelé bekúszik a karácsonyi hangulat.

Annyira, hogy még a lakásban is kicsit jelen van már.

Na nem kell megrémülni, a lánynak nem ment el az esze, még nem vette elő a díszítőket a dobozból, de a kaktusza érzi már, hogy itt az ideje a virágzásnak.

Persze, olvasta, hogy nem csak decemberben szoktak virágozni ezek a csudi növénykék, de ettől most egészen feldobódott, hogy lesz szép virágzó kaktusza (ahhoz képest, hogy télen az hitte, elhalódik a növényke).

Hát, most annyira magához tért, hogy hamarosan virágzik, nem kicsit! Kár, hogy a lány erről lemarad (ahogy a nyáron az eprekről is), de bízik benne, hogy pótmamája rendesen öntözgeti majd az elkövetkezendő hetekben, hogy aztán még kicsit a lány is gyönyörködhessen benne majd novemberdecember-ben :)

karacsonyi_kaktusz (1)karacsonyi_kaktusz (2)karacsonyi_kaktusz (3)karacsonyi_kaktusz (4)

 

Advertisements