Tags

, , ,

Tudjuk, hogy a lány nagyon szeret képeslapot kapni és persze küldeni is, és a postcrossing.com oldalát nagyon lelkesen használja, meg persze az ismerősöket is :). Van neki nem kevés a dobozkában a világ minden tájáról (szinte minden tájáról).

De most nem is a lányról lesz szó, hanem arról, hogy a T. Olvasó segítségét kéri.

A napokban a facebook oldalán talált egy felhívást, hogy egy erdélyi iskolás leányka képeslapokat gyűjt, mert a posta versenyt hirdetett.

Nem is kellett több a lánynak, egyértelmű, hogy küldte a lapot a megadott címre. Viszont most meglátta újra a felhívást és eszébe jutott, hogy Lívia oldaláról ellopja és itt közzéteszi, hogy legyen lehetősége T. Olvasónak egy képeslapot küldeni Boni Zsuzsánnának Marosvásárhelyre. Ugye benne van a játékban mindenki, ugye segítünk a leánykának?!

Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel nyújtható segítséget. A román posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola – Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsánna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért. Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél!) az ő címére 2011 szeptember 9-ig. A név és cím, amely a képeslapon kell szerepeljen:

Boni Zsuzsánna

str.22 Decembrie 1989  nr.24  ap.2

540124 – Târgu Mureș

ROMANIA

Megkérjük, amennyiben lehetősége van, továbbítsa barátainak, ismerőseinek is ezt a segítési lehetőséget. Természetesen nem tudjuk senkinek sem visszatéríteni a képeslapokra fordított kis pénzösszeget, de hisszük, hogy visszatérül Önöknek ez a segítség más úton. Ha pedig Zsuzsi nyer, akkor legyen az ő öröme az Önök jutalma.

Ha bármivel kapcsolatosan kérdése van, írjon a zsuzsipost@gmail.com címre és válaszolni fogunk.

Tisztelettel és köszönettel,

a marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola tanári közössége nevében

Körtesi Sándor – tanár"

postcard

I would like to ask for your help in a contest. It would mean a lot to us if you could help.

The Romanian post office have a contest, in which the winner can be a student who receives the most postcard from all over the world until September 2011.

Our school (School Nr. 7 – Targu Mures, Romania) decided to support Zsuzsanna Boni, from the 6th grade, because she is the one who deserves our support because of her outstanding school results and to her kindness and good behaviour.

How can you help?

Please send a written postcard (not a letter!) to her home address until the 9th September 2011. Here is her address:

Boni Zsuzsánna

str.22 Decembrie 1989  nr.24  ap.2

540124 – Târgu Mureș

ROMANIA

We kindly ask you to forward this letter to your friends and colleagues. Of course, we cannot pay you back for the stamp, but we believe, that you will be getting a reward in some other way. And if Zsuzsi would win, her joy shall be your reward.

For any questions please send a mail to zsuzsipost@gmail.com and we will answer your questions.

Thanking you in advance,

Körtesi Sándor – teacher

On behalf of the Community of Teachers from the School Nr 7 in Targu Mures"

Advertisements