Tags

, , , , , , ,

Az elmúlt 2,5 hét elég akciódúsra sikeredett és még van előttük másik 2,5 hét (persze más-más vendéggel)…

Sok szépet láttak már eddig is az itt töltött évek alatt, de most megint megkapta az egyik helyi (angol) kollégától az önkéntesboltban, hogy “ti több helyet jártok be itt a ködösben, mint amennyi helyen én jártam már”.

Háááát igen, szeretnek barangolni, meg amikor vendég van, akkor kicsit muszáj is, de azért nem bánja annyira (csak kicsit fáradt), hogy felfedezhetnek mindenfelé szépségességet a közeli és távoli környéken.

Itt van például Arundel a város, ahol már elég sokszor járt, de a kastélyba sosem jutott be, mert mindig volt valami, ami miatt nem volt idő, lehetőség, akármi rá… Most viszont bement, mert Bencúrral ez volt az aznapi program egyik része és megcsodálták.

arundel-9

Arundel Castle az a hely, ahol még ma is élnek a keleti szárnyban a leszármazottak, vagyis Norfolk XVIII. hercege, Edward (blablabla sokneves) és családja (Az ifjú Viktória királynő 1-2 jelenetét itt forgatták).

De meglátogatták Isle of Wight szigetén Viktória királynő legkedvencebb pihenőhelyét is és jól bejárták szájtátva az Osborne House termeit, szobáit és kertjét is.

OsborneHouse-14

Szerencséjükre ezen a két helyen nem lehetett a házban fotózni, mert akkor tuti, hogy sosem jöttek volna ki (emberére talált, Bencúr még nála is többet kattintgat, ezért a lány szinte semmit, csak ezt a párat, amit a képekre kattintva nézhet meg T. Olvasó).

De voltak még nagyon sok helyen, csak ugye a képek rendezgetése is időt kíván..

Végül hétvégézni északra indultak, na ott is láttak mindenfélét és élményben bőven volt részük, mert ezek a napok akciódúsra sikeredtek rendesen, de erről majd valamikor máskor…

Advertisements