Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Secima kérdezte a múltkor: Ezek mind múlt heti fotók?…

Akkor most válaszolunk Secima kérdésére :)

Azok mind azok voltak, de igazából csak egy része a múlt heti fotóknak, sokkal több sajnos nem lesz nyilvános, de egy pár igen :).

Nem tétlenkedtek és rokonvendégekkel a lány bejárt közel 700 mérföldet.

Jó kis hetet tudhat maga mögött, mert lehetősége volt kicsit unokatestvérével tölteni időt és néhány csudi helyet mutathatott neki(k)…

Hogy miket is?

Jártak Brighton leégett mólójánál, meg persze a nem leégettnél is. A Royal Paviliont is jól körbejárták, a környékről nem is beszélve. Vidám mulatozás közepébe is csöppentek.

fakultativprogram

Felmásztak a nagy toronyba, hogy onnét nézzenek szét, amennyire csak lehetőségük és szemük távollátóképessége engedte és Nelson admirális hajóját is jól megcsodálták a többivel együtt.

fakultativprogram-8

A fővárosi fogdából fejükkel a nyakukon jutottak ki, és el is mentek megnézni a múmiákat  , valamaint túléltek egy főidős tömeghömpölyt is a metróban.  A királynő invitálását hiába várták a kapuban*, ezért hát hazafelé vették az irányt, de még előtte óriáskerekeztek egyet.

fakultativprogram-14

A lány legkedvencebb** Henci királyának palotáját is bejárták, a közeli parkban falatozó szarvasokat is sikerült lencsevégre kapniuk.

fakultativprogram-18

A kövek sem maradhattak látogatás nélkül, még annak ellenére sem, hogy júniusi éjszakai mulatozásra még várniuk kellett volna kicsit, hogy közelebbről érinthessék a történelmet. Ha már ott voltak akkor a Woodhenge felé is bekanyarodtak, hogy ne csak mindig azok a kövek legyenek reflektorfényben. Majd egy kis templomnézés után még belefért a legcsodálatosabb partszakasz egyik felének felfedezése.

fakultativprogram-21

Aztán a végefelé volt még környéki városokban séta egy kis boltjárással egybekötve. A lány itt már kimenőt is igényelt, mert a We Will Rock You zenés, dalos előadásra volt jegye Zsóval (futurisztikus  fantasztikus és ajánlott megnézésre mindenkinek /video/).

fakultativprogram-26

Végül visszamentek a legcsodálatosabb partszakasz másik felének felfedezésére, mert azt muszáj volt látni, de előtte még elmentek egy sétára Shaftesbury irányába, a filmvászonra termett városkába és megnézték a kukisbácsit is :)

fakultativprogram-4

Hát nagyjából ennyi, ahova sikerült eljutniuk, ja meg persze ettek, ittak és mulattak is azért közben és néha aludtak is egy keveset, meg jókat beszélgettek.

Az érdeklődő további fotókat talál a kukisbácsi fotójára kattintva . A fenti fakultatív programokra jelentkezéseket egy ideig nem áll módjukban elfogadni, a júliusi és augusztusi helyek is már beteltek, legkorábban 2012-es szezonra tudnak foglalásokat biztosítani…

* mert bezzeg ő (her majesty the queen) máshol sörözött éppen :)

**ha  * otthon lett volna, akkor természetesen a legkedvencebb szó nem a **sorba került volna.

Lesz egyszer erdélyi beszámoló folytatása is…

Advertisements