Tags

, , , , , ,

Sajnos ismételnie kell önmagát! Ez a Mottisfont Kert  (NT) semmit sem veszített varázsából, sőt új téli kertjük is van (amit persze, majd télen újra kell nézni, mert azért téli).

Nem tudták, hogy mennyi idejük lesz két felhőszakadás között kicsit kirándulni, ezért úgy gondolták, nem érdemes messzire menniük a mostani hétvégén (tegnap megérkezett valami fránya nyári viharszerűség villámlással és heves esőzéssel, ami az elmúlt hetek nyarát váltja kicsit fel most pár napig).

mottisfont-66

Szóval, miután éjjel jól kizuhogta magát, amikor reggel kimásztak az ágyból már 7ágra sütött újra és úgy döntöttek, lenne ugyan mit tenni-venni a lakás körül is, de inkább kicsit kimozdulnak a közeli Mottisfontot és virágait megnézni.

Igazán jól időzítették, eső éppen annyi ideig esett, amíg beültek a kirándulásközi süteményüket befalni, utána újra napsütésben fejezhették be a napjukat a kertben.

Ami persze valami csudi szép volt, színes és vidám, teli mindenféle virággal. Némelyik már elnyílt, pár most volt csúcsformában és volt néhány, amit majd 2 hét múlva kéne megnézni (!!!).

once upon a time it was a tulip

Úgy látszik, ez a kert örök program, igazi meseszerű nekik, közel is van, szép is, kimozdulnak is meg nem is…

Kapcsolódások:

Az egyszer volt tulipánra kattintva néhány friss fényképet a kertről talál a T. Olvasó.

Mottisfont Abbey – Lapszelen.freeblog.hu (2008)

Advertisements