Tags

, , , , , ,

Lehet, azzal kellett volna kezdenie, játszásiból, hogy felteszi ide a képeket és megkérdezi, “hol járunk?” (egy megfejtő biztos lett volna). De mivel most hol internetközelben van, hol meg nem, ezért nem lett belőle játék. Pedig játszani jó és eltévedni is (még akkor is, ha kicsit megrendezett).

tevedj_el-4

Budapestnek sok eldugott érdekes épülete, helye van, melyeket csak a környéken lakók ismernek, vagy olyan egyének, akik eltévednek az útvesztőben és a sors játéka arrafelé is elvezérli lépteiket. Na, én ez utóbbi vagyok a most következő két helyszín kapcsán…

forrás : kalcit.blogspot.com

A lány szeret eltévedni, nem azért, mert nem tud térképet olvasni (különben is a napokban kiderült, hogy egész jól megy neki), hanem, mert szerinte is így lehet a legjobban megismerni egy-egy várost (városrészt). Úgy látszik, más is ezt gondolja, hogy érdemes néha kicsit ismeretlen utcákra kanyarodni és ott nézelődni, ismerkedni a környékkel.

Mivel Kalcit ajánlóját pár hete olvasta, feljegyezte magának, hogy ha idejük és az időjárás is engedi, nézzék meg azt a környéket, érdekesnek tűnt a leírás alapján. A múlt vasárnap kicsit  csavarogtak megint a városban és követték Kalcit leírását, hogy megtalálják a két címet. Az egyik a Szarvas Gábor utca a másik pedig a Pasaréti út Napraforgó utca környéke.

Néha ott is érdemes eltévedni, ahol azt hiszi az emberlánya, hogy ismeri az utcákat, házakat, köveket, bokrokat…

Köszönjük Kalcit ajánlását és minden arra járónak érdemes egy kis időt szakítani mindkét helyre.

 

http://www.maltai.hu/

(félig önjáró bejegyzés, az ajánlott eltévedésről további fotók a kép alatt vannak)

tevedj_el-22

Advertisements