Tags

, , ,

…mindig minden kerek.

Nem volt túl jó kedvében ezen a hétfőn, pedig általában szereti a hétfőt. Nyűgös volt, rosszul aludt és az elvesztegetett múlt hét is fájt neki, de legalább a nap sütött.

Reggeli után úgy döntött, kicsit netezik, már úgy is napok óta alig ült gép előtt, csak míg lejár a mosógép… Éppen megnyitotta az első oldal, amikor a három kattanás jelezte a mosás elvégeztetett. Így inkább fogta a kosárkát és kitette a ruhákat a szélbe száradni, mert ugye, a nap legalább sütött.

Teregetés után már nem ült vissza a gép elé, mert várt rá mindenféle háztartási eszköz, amivel a lakást tudta fényesíteni. Mert ugye a nap sütött, és ilyenkor ablakokat kitárva lehet vidáman maszatolni a lakásban.

Ebéddel a kezében kiült a kisnövények közé és gondolta, ha befejezi a falatokat, kicsit huny a melegben, mert olyan kellemes, hogy süt rá a nap az üvegen keresztül, jó meleg (még az ébresztőt is beállította, nehogy elaludja az iskolát).

Hátradőlt, szemét becsukta és már éppen álomba szenderült volna, amikor éles berregéssel elindította a szomszéd a fűnyírót…

Nem lehet mindig minden kerek, le legalább a nap 7ágra sütött (ma is)!

kisnovenyek

 

Advertisements