Tags

, , ,

Ahogy mondja ez a régi reklám is (ugye emlékszik rá mindenki? jó régen volt)

A bejegyzés olvasása előtt előbb tessék megnézni a videót!!!

Szóval, ahogy mondja ez a reklám is, nem szabad elsőre ítélni. Miért is nem?!

A lány alapvetően nem egy elsőre ítélős típus, de mint minden ember, benne is megvan kicsit a juj, hogy néz már ki ez a fickó – gondolatsuhanat.

Amióta visszajöttek messziföldről, újra önkénteskedik és ahhoz viszont busszal jár be a városba, hetente kétszer.

Amióta megszokta már a buszok menetrendjét, tudja, mikor kell indulni, hogy elérje rendesen a járatot és ne kelljen sokat várakoznia.

Azért néha kell, mert hol kicsit korábban indul el otthonról, és olyan is van, hogy a busz meg késve érkezik…

Van is egy busz-váró-társa, egy igazi angol-huligánfej pasi. Igen, nem lehet ezt szebben mondani, otthon is rögtön focihuligánnak néznék a népek.

Az első időkben félt is vele egy megállóban állni, de aztán hozzászokott, hogy ők ketten várják a buszt (a bomberkabátos, sportcipős, csomó pecsétgyűrűvel az ujjain, kopasz, félelmetes arcú, bár vékonyka pasi meg a lány).

Történt a héten is, hogy együtt várták a kék emeletest, már éppen jött is, amikor  valamiért a lány véletlenül a férfi felé fordult és azt vette észre, hogy az rohanni kezd pont a másik irányba, mint ahonnét jön a busz.

Mikor a távolodó test kitakarta az irányt, akkor látta csak, hogy egy idős bácsi fekszik az út közepén, hason… na, ahhoz rohant a fickó, hogy felsegítse!

A lány rémületében azt sem tudta, mit is csináljon, menjen-e hozzá segíteni, vagy mit, de a busz sofőrjével megbeszélték, hogy nem kell oda más már, akkorra a férfi felsegítette a bácsikát és át is vezette az út másik felére és futott vissza  a buszhoz.

Azt nem tudja, ha mondjuk, egy öltönyös pasi állt volna ott mellette, az is elrohan-e segíteni? De azt tudja, hogy ez a félelmetes arcú, bár vékony pasi megtette és felsegítette.

A lány nem, mert nem vette időben észre, meg elképzelhető, hogy el sem bírta volna és jól rázuhan pluszban a bácsira.

A bácsitól 2-3 méterre állt egy autó is, mert ugye az egyik sávban feküdt és akadályozta a forgalmat, abból sem ugrott ki hirtelen senki segíteni sem a bácsinak, sem a segítőnek :(

És ahogy eddig is tudta a lány, nem szabad elsőre ítélni! Ugye, a T. Olvasók sem szoktak??