Tags

, , , , , , , ,

Igen, tudja, beszámolni kéne még a január elsejei csudi 3 napos kirándulásról is, meg másról is, de igazából úgy beprogramozta magát a hétköznapokra, hogy meghalni sincs ideje, leveleket sem tudja, hogy mikor válaszolja meg…

…mert facebookra pittyenteni 1-1 mondatot tök egyszerű, vagy csak olvasgatni blogokat is egyszerű, de levelet írni vagy bejegyzést, na ahhoz kéne egy kis agy, az meg most leszívódik folyamatosan…

De volt egy hétvégi program, amiről most agytalanul is tud írni.

A minap egy ismerős mondta, hogy van egy magyar cukrászda nem olyan messze (értsd 35 mérföld). És tényleg!!

A Zurával kitalálták, elkocsiznak pár falat hazai ízért és jól megszemlélik, milyen is egy ködösbeli magyar cukrászda. A lány közben felnyomta az információt a facebookra és egy rögtönzött magyarok az édesség jegyében találkozó lett belőle.

Előtte ők még sétáltak a tengerparton egyet, jól átfáztak, mert nem volt valami tengerparti sétára való idő, bár alapvetően egészen kedvelt helynek tűnik így télvíz idején is a part.

Bornemouth

Aztán kicsit megdöbbentek a cukrászda bejárata előtt, ahogy benéztek. Asztal 2 db, szék meg 4. Abból három foglalt. Hogy lesz így itt beszélgetés, sütizés?

Először még sebest is írt a társaság egyik felének, hogy nem biztos, hogy jönni kéne, mert hely az nem lesz, de nem hallották meg az üzenetet és bizony 4 után pár perccel befutottak mindannyian.

Így hirtelen megtelt a kis cukrászda 11 magyarral plusz még az a 3 vendég is ott volt, akiket korábban már kintről látott, hogy foglalják a helyet :)…

Végül 4-től fél 6-ig ott ültek, álltak, ettek, újrarendeltek és jól érezték magukat. Azt nem mondja, hogy kedvenc törzshelyük lesz, mert nincs közel, de alkalmanként ellátogatnak majd arra, ha úgy hozza a sors, mert finom sütiket adnak.

Valahogy a nagy forgatagban fotó nem készült a helyről, de a hivatalos B&J Patisserie honlapot megszemlélheti a T. Olvasó.

Alapvetően azt nem értik, hogy miből is élnek meg, mert az árak szinte még a hazainál is olcsóbbak, 1.20 körül vannak a sütemények..

 

Advertisements