Tags

, , , , ,

Ahogy eddig minden évben, idén is National Trust tagok lettek.

Most 9 hónap áráért kapták meg az éves tagsági kártyájukat.

Az elmúlt években, amikor csak tehették, elkirándultak valamelyik közeli vagy esetleg kicsit távolabbi (Wales, York) NT kerthez, házhoz, kastélyhoz, udvarhoz, stb.(látnivalóhoz).

Ightham Mote

Bár nem mindig írt róla, de azért elég sokat mentek. Mert kirándulni nagyon jó!

Sok érdekes dolgot látnak a környéken (Stonehenge is NT-látványosság, vagy azok a másik kövek Avebury-ban, amiket tapizni is lehet) és mindezt egyszeri tagsági díj befizetésével.

Avebury

A hét elején online jelentkeztek (mert messziföld miatt annak idején törölték a tagságukat) és az NT már meg is küldte a kezdő egységcsomagot, hogy könnyebb legyen felfedezni a világot. Küldtek kézikönyvet, hírlevelet és még egy kis ajándék távcső is került a csomagba (egész jó minőség).

Clandon Park

Már csak el kell indulni kirándulni!

Igaz, most már nehezebb dolguk lesz, mert kb. 70 mérföldes körzetben láttak szinte mindent, de majd kelnek korábban szombat/vasárnap és tudnak messzebbre is kocsizni egy-egy csudi helyet megnézni (és jót falatozni, mert mindig finomat lehet enni az NT kávézókban).

Dinefwr Castle

De hosszú7végét is lehet, hogy szerveznek majd, mert északabbra is sok lehetőség van National Trust látványosságot nézni :)

Ja és eddig azt hitték, hogy Olaszországban van csak ilyen csere tagság, de nem, 13 országban működik National Trust! Szóval, kalandra fel, irány Burma, Barbados vagy Ausztrália… (bár ezek kicsit kiesnek a 70 mérföldes körzetből hihi)

 

National Trust oldala

Advertisements