Tags

, , , , , ,

Az érkezés napja jó hosszúra sikeredett, kirándulás, kocsikázás, finom vacsora, és most kivételesen nem is terveztek másnapra korai kelést.

Lisszabon-4

Aludtak, ameddig bírtak. Bár a szállodai reggeliztetés kicsit kaotikus volt és tudják, hogy mennyivel egyszerűbb, kényelmesebb korai keléssel reggelizni menni, de azért túlélhető ez is.

Szóval a második és a harmadik napot a fővárosban töltötték, 7ágas napsütésben, és bejárták amennyire csak erejük engedte. Igaz, estére a lánynak már nem kicsit volt izomláza még ott is, ahol nem is gondolta hogy van izma. Lépcsőzni sem esett örömére egy idő után (állóképesség kérem szépen, állóképesség!!).

Próbálták azt a részt felfedezni, amit annak idején nem láttak Lisszabonból, villamosoztak és metróztak, amennyit csak lehetett (napi jeggyel egyszerű), libegőn is ültek és mentek, mentek nagyon sokat. És természetesen ettek is, hogy legyen erejük a menéshez…

Lisszabon-23

igen, ott is vannak ellenőrök :)

Általában, ha kirándulnak, mindig kicsit irigykedve jegyzik meg, mennyire szerencsések azok, akik ilyen csudiszép helyen lakhatnak és, hogy vajon ők erről, hogy is gondolkodhatnak (mármint a helyiek)!?

Hát, azt nem tudták meg, hogy a helyiek mennyire érzik szerencsésnek magukat, hogy szépséges helyen laknak, de azt megtudták, mit gondolnak a sok-sok turistáról hehehe

Lisszabon-93

További lisszaboni fényképekért kéretik a fotóra kattintani.

 

Advertisements