Tags

, ,

Pfu, jó sok minden történt velük az elmúlt évben.

2010 igazán élményekben gazdag volt. Sok-sok utazással, költözéssel, jóval és rosszal is. Bár leginkább jóval. Felfedezni messziföldet (Indiát) maga volt a csudi-csudi lehetőség!

Nem is tudja, hogy hol kéne kezdenie. Lehet, hogy nem is kéne kezdeni sehol ezt az elmúlt évet összegezni. Mert minek tekintgetni a múltba?

Hogy milyen lesz az idei év? Azt meg még nem lehet látni előre.

Az biztos, hogy az elmúlt esztendő az utazások éve volt, minimum 25 különböző ágyban tértek nyugovóra az elmúlt háromszázakárhány éjszaka..

agy

Lakásban is laktak vagy háromban. Dobozoltak, nem keveset, pedig nem is Tóték. Idegeskedtek is hol ezért, hol azért. A magyar bürokráciával is harcolt hol messziföldről, hol a ködösből. Ez reménytelen egy folyamat!

Alapvetően azt tudja mondani, hogy nem egy rossz évjárat az emlékek albumában ez a 2010-es esztendő (más blogokon  meg pont azt olvassa, hogy mennyire nem volt jó és már alig várták, hogy véget is érjen).

Hogy mit hoz az érkező, új, elképzelése sincs. Reméli, nem sok rosszat.

Az egyszer biztos, hogy a 2011-es év, nem az utazások éve lesz, de hát néha a fenekükön is meg kell tudni ülni. Lesznek kirándulások majd itt a ködösben, ha máskor nem, hát hétvégéken. Az ilyen csudi, háromnapos hétvégéken, mint a mostani január első hétvégéje (például)…

Valami csak lesz idén is velük!

Advertisements