Tags

, , ,

Azon is szokott agyalni, hogy egy finess-ugra-bugra órán milyen erő kell az edzőnek, hogy visszatartsa somolygását a vele szemben szerencsétlenkedők látványától.

Na, de azt, hogy egy Zumba-edzőnek milyen erő kell, hogy visszatartsa, na ELKÉPZELNI SEM TUDJA!!! Úgy érzi, valami nagyon nagy akaraterő és fegyelem, hogy ne röhögje halálra magát az edző a látottaktól…

…mert amit itt produkáltak a nők hétfőn este, na az maga volt a kabaré. És nem első alkalommal jártak ott (a lány igen).

Itt pont az ő edzőjük látható a videón – Cori.

Igen, és a latin zenére ugrálás közben rájött, akkor lett kicsit lagymatag, amikor abbamaradt a péntek-szombat vagy csak péntek/szombat éjszakai kicsapongása. Addig egy percig nem volt gondja a kilókkal. Na jó, már 8 évesen is akkora hasa/gyomra volt, mint egy ház, de az alkati kérdés, a többi az azóta formálódott el/át, hogy nem jár táncizni. Mert igen, péntekenként és szombatonként este 11-től reggel 5/6-ig ropták megállás nélkül, izzadták le magukról észrevétlenül a hétközben felszedett falatokat.

A kollégák mindig megjegyezték, fura, hogy a lány állandóan rágcsál (ropi, csoki, keksz), de semmi nem látszik rajta. Valóban, nem volt problémája, nem érezte, hogy lenne problémája.

Aztán egy idő után elmaradtak ezek az éjszakai mulatozások és szépen kúszott fel ez-az-amaz. Ezzel először persze nem volt gondja és most sincs igazából, csak kicsit lagymatag lett, vagy mondhatjuk úgy is puuuudddinnnggg.

Hogy ne legyen puding, hát úgy döntött kell a mozgás, mert kajáról nem akar lemondani, amíg nem kell koplalniuk. Sőt egy csokizabáló mellett élve sem egyszerű az élet. Így hát jön a megtanulom a koreográfiát, ha beledöglöm is – életérzés, de nem adja fel!!

csoki

(becsípve érkezni edzésre, az gáz-e? mert, ha nem, akkor az sokat segítene a ritmusérzékén és lehet, hogy a többieknek is adna a vodkából).

Azért reméli, hogy annál a fehér felsős, zöld nadrágos, magas, vékony lánynál több ritmusérzéke van még vodka nélkül is. Nagyon reméli!

zumba

 

Advertisements