Tags

, , , , ,

Hétfőn éjjel addig le sem feküdtek, amíg le nem foglaltak minden szállást az érkező napokra, ezért már sokat nem is aludtak az indulás előtt.

A házban is elrendezték, amit akartak és megkezdték az őszi kirándulást…

10 órát nyomták a gázpedált folyamatosan (egymást felváltva) és már meg is érkeztek első szálláshelyükre. Nem is nagyon álltak meg, talán csak háromszor  (mert a has, az sokat korog, meg a tankba is kell néha pár csepp benzin).

Toscana

Fáradtak voltak, jó volt megérkezni. A szállás, ami Viareggio-ban várt rájuk igazán hangulatos volt (a város is, de akkor még nem sokat láttak belőle, mert már elég sötét volt).

Toscana-4

Igaz, a szálloda inkább franciás benyomást keltett bennük, mint olaszost, de ez nem zavarta őket egy picit sem. A lánynak valamiért a Tisztes úriház jutott eszébe róla (aztán lehet, hogy csak neki franciás, másnak olaszos, de ez most mindegy).

Toscana-6

Gyors felfrissülés után már indultak is neki az éjszakának, ami alapvetően egy pizzázást jelentett meg egy kis sétát.

Egy eldugott, kicsit igénytelennek kinéző helyet találtak és úgy voltak vele, nem keresgélnek tovább (kb. 5 perce indultak neki) beülnek, lesz, ami lesz!

Toscana-19

Hát lett! Olyan finom pizzát ettek, hogy legszívesebben kértek volna még, de este 11 körül már annyira nem jó dupla adaggal befejezni a napot. Így nem ettek többet, de nem sok tartotta vissza őket a “zabáljunk mééég finom olasz pizzát és pukkadjunk ki” – életérzéstől. Ezek az olaszok tudnak!!!

Toscana-34

A szálloda hivatalos honlapja:  http://www.hotel-marchionni.com/en/ 

Fotókért meg ide klikk!

Viareggio-ról itt található néhány információ (angolul)

goitaly.about.com – Viareggio

majd a wiki megmondja – Viareggio

Advertisements