Jó régen csatlakozott le a netről, még Indiában.

Utána meg kedve nem volt a gondolatokat sorba rendezni, később ideje, mostanában meg nete…

A lakásban még most sincs, illetve nem is tudja, van-e, mert megint nincsenek otthon. Csavarognak jobbra és balra (is).

Úgy látszik, ez a 2010-es év ilyen popsijukon megülni képtelenek – év náluk.

Hogy mi minden történt a messziföldi felszállás óta?!

Szomorú 10 órás visszaút a meseszép-szörnyűséges-magávalragadó Indiából, mert otthagyni nagyon bánatos érzés volt neki.

Volt egy gyors lakásmustra a ködösben. 4 nap alatt kellett megtalálniuk “álmaik” lakását, hogy a papírmunkát elindíthassák és haladjanak a dolgok, míg ők augusztust-szeptembert otthon Európában töltötték.

Az a négy nap augusztus elején a ködösben nem volt semmi; rohanós, idegeskedős, persze közben a Zura jó szolgaemberként reggelente dolgozni is ment és onnét ugrált ki 1-1 lakást megszemlézni. A lány meg a világvégi szállodából futkosott be busszal a találkákra. Hat (6) lakást néztek meg, a negyedik volt a nyerő, mert tartozik hozzá udvar, conservatory és 3 szoba is, hogy legyen hely a vendégeknek, meg dolgozásra is. Tágas és szép (neki legalábbis).

Aztán volt egy viharos leszállás Ferihegyen. Még a hírekbe is bekerült a járatuk.

Pár nap, bár lehet, hogy pár hét (így utólag visszagondolva már nem is annyira világos, hogy mennyi is, de lehet, hogy volt 1,5 hónap is) Balatonon/Magyarországon országjárás, beleértve a felvidéki tájakat is.

Tengerparti csavargás és kirándulás a Balkán irányába és egy ugyancsak viharos autópályás torlódás Horvátországban (Bora haragos kedvében volt, pusztított rendesen).

Montenegro

100%-os elárvulás.

Dátumok tologatása, rendezgetés és visszaút a ködösbe egy kis németországi kitérővel.

Germany

Kulcsok, dobozok, de mindeközben még néhány helyi kirándulásra is kellett, hogy időt szakítsanak. A dobozok megvárják az emberlányát, a szép idő meg elszalad. És igaz, hogy október 28-án is 15 fokot mutatott a hőmérő és napok hetek óta csak mutatóban látott esőt, leginkább 7ágas napsütést, de azért ilyenkor jobb vigyázni ezzel az időjárással, mert könnyen köddé válhat a szép idő.

Szóval az 1 hónapos ködösbeli tartózkodás alatt találkoztak Gussal és Zsoltival a Természettudományi múzeumban, jó volt látni őket kicsit. Ígz, hogy a fiúk is is a szigeten vannak, talán majd többet futnak össze…

Ugráltak egyet a Republic koncerten – igen Londonban (erről tudna írni pár negatív sort, de inkább nem teszi). Furcsa módon négyük közül csak galaedit érezte jól magát a koncerten, a többieknek valahogy nem ízlett, pedig mindnyájan nagy rajongói Cipőéknek.

Ettek indiait, több alkalommal is és galád módon (Csilla most ne figyelj!!) Brugge meg Gent utcáin kampajogtak 2 napot galaedittel egy hirtelen jött ötletnek köszönhetően.

Brugge

A Zurával meg Exbury Garden növényei között töltöttek el egy kellemes délutánt, de Gosport tengerpartján is nagyot sétáltak a verőfényben.

Volt vendég is, ezért elkirándultak Warwick Castle irányába(de most megjegyzi, aki Lutonba érkezik, azt fel nem veszik, jön le délre, ahogy bír és ez nem vicc!!), felkeresték Windsor utcáit, bejárták Portsmouth rakpartját és átkompoztak Isle of Wight tűfokához is. Természetesen Hampton Court, kedvenc Henci palotája sem marad ki a sorból, azt is megmutatta Bencúrnak (ezek csudi helyek ám, még így többedszerre is megkuksizva).

   UK

Tettek-vettek-mentek, de azért a lakás is alakul, otthonosodik folyamatosan. Már millió fillért elköltött a karácsonyi dekorációra, meg mindenféle fotókeretre és kiegészítőkre, kiskütyükre, hogy ÖVÉK érzés legyen, ha belépnek.

Egészen jól elvolt az elmúlt hetekben, sőt igazán jól van, bár a hónap közepén lezuhant pár lépcsőfokot és a fejét is jól beverte, de jól van, csak lezuhant pár lépcsőfokot…

Ha ez a bejegyzés megjelenik, akkor valahol Európában talált netet és felnyomja az albumba a képeket, a szöveget is ide, hogy ne legyen ennyire elhalt ez a blog. Idővel majd a leveleket is jobban megválaszolja, meg persze igyekszik írni is az elkövetkezendő csudi pillanatokról, ami velük történnek és történtek jártukban-keltükben (by Christine). De leginkább majd decemberben lesz újra net közelében, addig gyűjti az élményeket, próbál párat fotózni és néha ad életjelet vagy így, vagy úgy, ha érdekel bárkit is.

Addig is vigyázzon mindenki magára, jó élményeket, szép napokat!

Ui. meglepően megnyugtató, van élet nettelenül is (igaz, hogy  fura, de túlélhető, egészen jól túlélhető).

 

Advertisements