Nem is kicsit!

Az elmúlt hetekben forgott velük a világ, a szó legszorosabb értelmében is.

Összerakták bőröndjeiket és visszarepültek a ködösbe.

borondos

Lakásokat néztek meg kutyafuttában és próbáltak dönteni az egyik mellett, már csak a kérdés lebeg ott, hogy vajon megkapják-e?!

Aztán megint repülőre ültek és próbáltak megérkezni Budapestre, de mint később kiderült, az átstartolást másnap még a rádióban is bemondták. Mert a vihar miatt bizony a pilóta már azon gondolkodott, hogy elviszi a gép utasait más leszállópályára. Végül földet értek szerencsésen és kivételesen a taps most az utasok között elfogadott volt.

Szintén nehézséget okozott a vihar a British Airways Londonból érkező járatának, amely először átstartolt és másodszorra tudott leszállni. Szilágyi Károly tájékoztatása szerint a Ferihegyi repülőteret nem kell bezárni az erős zivatar miatt. forrás: belföld.ma.hu

Betegek is kicsit, de már láz nincs, és köhögni is kevesebbet köhögnek.

Az idő sem a legjobb itt a magyar tengeren, de nem szomorkodnak.

És a GOLDENBLOG 2010  helyi érték és!!! fotós blog kategóriába is bekerültek a lány bolondos blogjai az ötvenes listába! Köszönet érte mindenkinek!

Mondjuk, az más kérdés, hogy  a Bengál-öböl sablonja valahol az óceán felett úgy döntött, hogy kiugrik a blogról, se szó, se beszéd (biztos hiányzik neki Babu meg a többiek, ahogy a lánynak is).

És ha nem is jut tovább, már ez is igazán nagy örömmel töltötte el, hogy az ötvenek közé bekerült.

Szóval, zajlik az élet…nem kicsit! És még nincs vége a nyárnak!

Advertisements