Na, ilyet sem csinált még soha, de valamiért úgy érzi, hogy idén kéne egyet indulni játszani, illetve kettőt.

Ma, 2010. június 14-én indul a Goldenblog 2010.

Ez felhívás a többieknek is, akit érdekel a dolog!

Tiszta furán érzi magát.

Az, hogy majd kérnie kell a T.Olvasók segítségét a játékhoz. Ez olyan frusztráló, de nagyon! Főleg azért is, mert alapvetően nem is nagyon járnak a lelkes keménymag-olvasókon kívül mások egyik bloghoz sem. Akkor meg kit kérjen?! Hihi a rokonokat, akik amúgy sem járnak?! Nem, ez nem vicces, kicsit sem, inkább szomorú :(

A kéménymag-olvasók, meg általában maguk is blogot vezetnek, szóval nekik is meglesz a dolguk a saját oldaluk reklámozásával.

Mindegy, idén azért megpróbálja, bár még gőze sincs, hogy is működik ez az egész goldenblog nevezés, játék és akármi.

Lesz, ami lesz, legfeljebb jól beég, hogy 5 szavazatnál (nevezésnél) nem kap többet. Miért öt? hihi, négyen megígérték, esetleg saját magát is tudja nevezni és talán még lesz egy hatodik is ha nagyon nógatja a Zurát. ennyi :(

Bár majd meg kell néznie, hogy és miként is működik ez a dolog. Mert lövése sincs.

De azt tudja, hogy a fotós kategóriához az Élmény-képek Indiából oldalt, a Bengál-öböl blogot meg valamelyik másikba szeretné benevezni.

Szóval, kedves T. Olvasó, most éppen kirándulni vannak egy 3 napos hétvégén, de azért arra kér mindenkit, ha tud, akkor segítsen neki, nevezze, vagy támogassa, vagy akármi…Hadddd ne csak 5 nevezése legyen, jó!?

És köszöni nagyon!

Önjáró bejegyzés, a hozzászólásokra amint visszaérkeznek válaszol, vagy legalábbis hamarost!

 

Advertisements