Tags

, ,

Na már most, kicsit nézelődött a világhálón, míg a Zura az X-aktákat nézte (a lány fél az ilyenektől és inkább máshol hergeli idegeit).

De azért furcsa, hogy mik nem történnek otthon!?  Egyes emberek, jelen esetben Mónika, képes(ek) röpke pár nap alatt 2, azaz kettő évet öregedni. Erre csak annyit fűzött hozzá a Zura:

-más egy éjszaka alatt megőszül

Ja, ha ez így megy…

(az addig oké, hogy a lány melléír, mellémond dolgokat, de újságírók, szerkesztők, nem ezért kapják a fizetésüket, hogy ne írjanak mellé? Szóval, miért nem figyelnek már erre kicsit jobban oda?!)

(ja, mert minek olvas bulvárt?!)

Mónika kilenc év után műsor nélkül marad

2010-04-02 05:20:00

BUDAPEST – A sírással küszködve csinálta végig az utolsó felvételeket a Mónika-show háziasszonya, Erdélyi Mónika (37). A műsorvezetőnő hétfőn tudta meg, hogy lezárul egy közel egy évtizedes korszak, amely neki munkát, a nézőknek pedig az esetleges problémamegoldásokon kívül sokszor felhőtlen szórakozást is adott. forrás: blikk

Mónikának fogynia kell!

2010-04-10 04:28:00

BUDAPEST — Fogyókúrára fogták Erdélyi Mónikát (39)! A Blikk információi szerint az RTL Klub megszűnt kibeszélőshow-jának háziasszonyára ráparancsolt kenyéradója: a műsorvezetőnek, aki már a Reggeli csapatát erősíti, 15-20 kilogramm fölöslegtől kell megszabadulnia, hogy a legjobb formáját hozhassa a képernyőn. forrás:blikk

Advertisements