Tags

, , , , ,

Na, szerencsésen megérkeztek otthonról a most már egyre inkább átmeneti itthonba. A lakás ürül, a lány őrül, a raktár telik, az idő meg rohan, de az most más kérdés.

Hogy milyen volt otthon?

Jaj, hát csudi remek!

Nem is tud most írni erről, mert akkor megint nagyon hosszú beszámoló lenne, ezért csak így címszavakban (aztán majd idővel egy-egy napot kiemel).

Többek között nem találkozott többekkel sem, akikkel pedig tervezte és akiknek pedig ígérte (pirulós arc).

Azért sikerült néhány baráttal, rokonnal, ismerőssel és eddig még félig ismeretlennel is találkozni, a többieknek ígéri, augusztusban jobb lány lesz!!

Bejárták Tolnát, Baranyát és szinte az összes megyét, ami Hegyeshalom – Budapest – Békés – Balaton – Pécs körbe esik höhöhö.

Voltak színházban, Nezsike segítségével.

Ettek sok-sok és még annál is több finom süteményt, disznóságokat és ami csak eléjük került (házi készítésű 14,5  15 éves által gyártott muffint, meg mangalica tepertős csokit klikk!)

Ügyet intéztek és futottak köröket.

Aztán most meg itt van megint a ködösben és próbálja összerakni az utolsó hetének feladatait.

Amit még megjegyez, ha valaki azt mondja neki, hogy péntek éjjel (éjfél és 4 között) a német autópályán egyetlen benzinkúthoz sem tudnak beállni tankolni, akkor azt kineveti. És az, hogy csúcsforgalom a sötét éjszakában, kacagás! Pedig…

Magyarorszag2010 024

 Magyarorszag2010 037

A Moszkava téren, volt egy posta? Nem??

Magyarorszag2010 078 

A turista meg dögöljön meg, pisiljenkakiljon be??

Magyarorszag2010 072

A hozzászólásokra is hamarosan válaszol, blogokat nem tudja, mikor olvas majd, de igyekszik képben lenni mindenkivel (előbb-utóbb). 

Kíván szép hetet mindenkinek ezen a középső hétfőn! Miért középső? Egyik lába itt, a másik amott, de hogy érthetőbb legyen: vicces ez, múlt hétfőn Magyarország, ma ködös, jövő hétfőn meg … (még leírni sem meri, olyan hihetetlen).

Magyarorszag2010

 

Meglepődött, nem fotózott, nem volt ideje, kedve vagy érkezése… (de azt a pár nem fotózást a képre kattintva lehet megnézni, akit érdekel).

 

Advertisements