Tags

, , , ,

Napok óta nem jönnek a buta gondolatok az utolsó három és fél napról. Pedig még voltak élmények. Egyszerűen a dobozolás teljesen lefoglalja kis agykapacitását. Hát ez van! Úgy látszik, öregszik, nehezebben megy több mindenre koncentrálni.

Volt még sok minden,

egy jó kis városlátogatás, ahol felfedezték Cancún életét és a környék nagyáruházának választékát,

a legközelebb lévő kisromot is meglátogatták Xel-Ha parkjában,

és egy botanikus kertet is jól bejártak, ahol két ebédelő kismajmommal is tudtak picit szemezni,

süti majszolás és maja forrócsokoládé szürcsölés Playa del Carmen egyik kávézójában,

és még ott van az utolsó napi, felhős strandolós nap is, ami égető élményeket hagyott a lányon :)

Szóval, mesélnivaló az lenne még, meg a maja világvége híresztelést is cáfolni szerette volna, mert a maják nem a világnak a végét jósolták meg 2012. december 21-re, ahogy azt mindenki hiszi, hanem egy új időszámítás kezdetét 2012. december 22-től. Azért az nem mindegy!!  :)

Meg arról is, hogy milyen érdekes, hogy bizonyos horoszkópok szerint (maja és az azték is) a Zura és a lány egy jegybe tartoznak, pedig amúgy meg nem.

Azt is el akarta mesélni, hogy az út előtt mennyit keresgélt, hogy információt olvashasson erről-arról-amarról és belebotlott egy kanadai bloggerina bejegyzésébe a travelline.hu oldalon. A cikk végén jött rá, hogy hát Líviát ő “ismeri” és gyorsan ment is, hogy megkeresse az összes beszámolót a mexikói nyaralásukról.

És még sorolhatná, hogy mennyi mindent akart mesélni, legfőképpen a távoli országban töltött napok utáni benyomásokat akarta még kiírni magából, de ez most elnapolódik. Talán a T. Olvasónak is jobb az, hogy a lány dobozolós napokat él.

Beszéljenek a maradék élményről a képek még…

Cancun 129

A többi kép a fotó alatt található

Kapcsolódások:

Chronicles of Livia – The colors of Toronto – Mexikói élmények 1. (HU) – a többit is tessék megkeresni és elolvasni

Maja naptár – majd a wiki megmondja (HU)

 

Advertisements