Tags

, , ,

Elindult egy remek kezdeményezés itt: Fényképezd Magyarországot!

A lány is aktivizálta magát, de csak annyira, hogy elküldött sok-sok magyarországi fotót Kószának, hogy dolgozza fel és tegye bele az új blogba… Hát, nem irigyli kicsit sem Kószát, mert az biztos, sok remek fotót küldhettek a témakörben neki.

A lány meg csak nézegeti, nézegeti a remek képeket, és mosogatás közben azon jár az agya, milyen jó lenne kiadni egy ilyen vegyes fotókönyvet, valós kézzel fogható és lapozható CSODÁT! Ilyet látott itt a ködösben is karácsony környékén és csak tátotta a száját, milyen jól bemutatták a fotókkal az országot (több szem, többet és máshogy lát).

Na, írt is gyorsan Kószának az ötletéről. De aztán rájött, ez egy kicsit bonyolultabb.

És igen, a jéghegy csúcsa rögtön ott kezdődik, hogy kell egy jogász, aki ezzel kapcsolatban segít nekik jogi nyilatkozatot gyártani, hogy a fényképek tulajdonosai szerzői jogai rendben legyenek.

Persze, ez első körben, csak puszira/csokira/egy üveg jóféle borért/stb. menne, vagy legalábbis nagyon jelképes összegért, de kéri a lány a T. Olvasót, ha tud valami remek ötletet hogy is legyen ez kivitelezve, vagy ismer  egy fotózni is imádó jogászt (talán így lágyabb szívvel, könnyebben segít ingyért, ha az ő fotója is az albumba kerül majd) kéretik ide hozzászólásban vagy az enhuncutka kukac googlemail pont com címre levelet írni. plíz!

A jéghegy persze, még akkor is nagyon magas lesz, ha esetleg egy ilyen jogászt találnak, aki segít nekik, mert akkor kezdődik csak majd az igazi munka (nagyon sok munka). Főleg, hogy a lány heteken belül nyúlcipőt vesz, vagy nevezzük inkább szárinak és egyelőre azt sem tudja, mikortól lesz újra kapcsolatban az internettel.

Szóval, több szót  nem hord össze, a lényeg, akinek van építő jellegű ötlete, jó jogásza (vagy ő maga az) kérjük szépen segítsen, mert milyen remek dolog lenne egy BEMUTATJUK MAGYARORSZÁGOT FOTÓKÖNYVET KIADNI (ami nem egy fotós alkotását tartalmazná, hanem többekét).

Advertisements