Tags

, , , ,

…hogy is van az, hogy egy repülőgép odafelé egy egészen meglepően hosszú úton érkezik a célállomás felé, visszafelé pedig nagyjából úgy, ahogy a térképen lehetne A és B között a majdnem legrövidebb utat berajzolni ??(igaz ez valamiért mégis hosszabbnak és nyűgösebben elviselhetőnek volt nevezhető, de ez most más kérdés). 

Amúgy azt sem érti, és ezt most már nem is tudja, hogy mire fogja, de valószínűleg marha fura életfelfogása, látásmódja vagy akármije van, de annyira nem érti, sőt el sem hiszi, hogy amit látott, az kényelmes életérzés volt.

Mert adott egy csinos nő (ez eddig ok).

Adott egy iszonyat magas sarkú cipő (ez is ok).

Adott 10 cm hó (ez annyira nem ok).

Adott egy hosszú távú parkoló és ahhoz tartozó busz.

Egy marha nehéz bőrönd és egy dagadtra pakolt kézipoggyász.

Na, ha ezeket egyesével elképzeltük, akkor gyűrjük össze egy kupaccá és gondoljuk el, hogy mennyire lehet ez tényleg kényelmes?! Mert a lány szerint nem lehet valaki annyira hiú és divatnő, hogy télvíz idején, felemelhetetlen nehéz bőrönddel, nagy kézipoggyásszal, a hóban toporgó lábán 10-15 centis sarokkal próbál eljutni a hosszú távú parkolóból a repülőtérre. De ha ezeket a melléktényezőket nem nézzük, akkor sem tudja elképzelni, hogy repülőúton egy ilyen cipőben kényelmesen lehet utazni (basszus, öregszik, mert már elvesztette a képzelőerejét).

 

Advertisements