Tags

, , , ,

Be kell vallani, egyszer elvesztették az autót. Illetve, nem elvesztették, de nem találták meg (azonnal). Mentségükre legyen mondva, a Gatwick Long Term Parkolója eléggé hatalmas méretű, nem 100 autó várakozik a gazdája visszaérkezésére. Általában emlékeznek, melyik szektorban hagyták az autót, néha felfirkantják a cetlire (amit ugye direkt erre a célra lehet használni).

 

A két innét lett felhasználva: katt ide!!

 

Amikor elveszett az autó, akkor kivételesen se nem emlékeztek, se nem írták fel, csak gyorsan kiszedték a csomagokat a kocsiból, elmentek a buszmegállóhoz, alig várták, hogy a terminálra érjenek és utazzanak világgá…

Aztán a világgá előbb-utóbb véget ért és haza kellett repülniük. Megjött a busz, felszálltak rá, de már kezdtek kicsit reményvesztettek lenni, ahogy közeledtek az utolsó megállóhoz a parkolóban. Rémlett nekik, hogy P vagy W, de lehet, hogy L, mindegy, az utolsó lehetőségnél leszálltak és elindultak a bőröndökkel, hogy majd meglesz az autó, előbb vagy utóbb.

Nem is olyan sokat keringtek ott, mikor kijött egy a parkrolóhoz tartozó kocsi, mert ugye a nagytestvér mindent lát kamerán valószínűleg már nézték őket egy ideje, hogy kampajognak a sorok között.

-elvesztek?

-nem, nem, keressük az autót, köszönjük, rendben vagyunk! – lódította a Zura

-biztos?

-biztos – hangzott a válasz, amit a sofőr tudomásul is vett, majd elgurult szépen csendben az éjszakába.

Alapvetően 15 percnél tovább nem tartott a hajtóvadászat a kocsi után, de a lány idegrendszerébe beivódott ez az élmény, hogy elveszett az autó, vagy ők, vagy valami.

Most, amikor közölte vele a Zura, hogy bizony visszafelé egyedül kell majd megint repülnie a lánynak (amivel mondjuk nincs baj) DEEE (!!) a parkolóból is neki kell majd elhoznia az autót, akkor lelki szemei előtt látta, ahogy eszeveszetten, haját az égnek állítva rohangál majd a sorok között és keresi a kispirost…

De végül megnyugodott, hiper-szuper-akciós parkolást találtak közvetlenül a terminál melletti short term-ben, így csak néhány emeletnyi autó között, fedett helyen kell meglelnie, ha esetleg elbénázná a felírást. De az 1000%,  hogy több helyre is felírja, melyik sor, melyik emelet, melyik szektor – csak a cetliket ne veszítse el és akkor rendben hazaér hétfőn éjjel a hosszú hétvégéről!

 

 

Kapcsolódás:

A legjobb film a repülős (és persze szerelmes) témában .) :) :) (Mebaraknak ajánlva).

 

[an announcement is made in French]
Kate: What was that? That sounded important.
Luc: The pilot said there is a crack in the engine, but not to worry, he’ll take off anyway.

 

Advertisements