Tags

, , , , , ,

Már kezdett reggel hamut szórni a fejére és gondolatban fogalmazta a bejegyzést, melyben az antiszociális kollégákat menti fel, hiszen, szülinapot fognak tartani. A pingvinjárású főtitkárnő szülinapját.

De még szerencse, hogy csak gondolatban fogalmazgatta, mert aztán a megdöbbenés sokkal nagyobb volt és be kell vallania a kollégák antiszociálisak továbbra is.

 

Történt az, hogy hétfőn körbehozta a szupervájzor a képeslapot, a lány oda is firkantotta a BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! – így magyarul, hogy tanuljanak valami idegen nyelvet is.

Kedden meg be lett jelentve, hogy negyed tizenkettőkor az asztalnál főtitkárnő szülinapja alkalmából sütizés…

Na, ezt hallva gondolhat bárki bármit, a lány spec. azt gondolta, hogy ott lesz egy torta, a képeslap átadása, örömködés és bevallhatja, hogy tudnak ezek a ládagyári népek közösségi életet is élni.

Már alig várta az időpontot, de aztán akkorát csalódott, hogy szinte magához sem tért azóta sem.

Miért ilyen hisztis ez a lány?

Hát, mert igazából az történt, hogy hozott a szupervájzor egy kupac bolti süteményt, kitette az asztalra, tett mellé papírtálcát, meg eldobható villákat és nesze egyed.

Az ünnepelt ki sem jött, a főnök sem, a kollégák odasereglettek, válogattak a bolti “csodákból’” és indultak az ebédszünetre. Ennyi!

Semmi heppi börzdéj danolászás, semmi képeslapbontás, semmi jókívánság…

 

Szóljon itt egy kis vidámító dalocska, amúgy meg boldog születésnapot a főtitkárnőnek! (érdemes meghallgatni, nagyon jópofa)